string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Word jij vrijwilliger bij FC Groningen?  .

Vrijdag 28 april 2023 om 14:01

FC Groningen is voor zowel op het stadion Euroborg als in het TopsportZorgCentrum op Sportpark Corpus den Hoorn op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies. Mensen die het leuk en leerzaam lijken iets voor FC Groningen te betekenen.  

Binnen de Opleiding van FC Groningen werken ruim 120 jongens en meiden dagelijks aan hun droom. Een mooie loopbaan in het voetbal. Vele vrijwilligers hebben een bijdrage binnen deze mooie en uitdagende route naar het topvoetbal. FC Groningen is op zoek naar onder andere een assistent-trainer voor jeugdelftallen en een assistent-scheidsrechter binnen de Opleiding. Ook zoekt de FC een gast vrouw/heer in de ontvangstruimte in het TopsportZorgcentrum.   

De Opleiding van FC Groningen is op zoek naar een assistent-trainer. Een ambitieuze vrijwilliger, die een trainer/coach/manager van een team ondersteunt in zijn werkzaamheden, ter bevordering van de ontwikkeling van de groep en de individuele spelers tijdens en rondom trainingen én bij de wedstrijd op zaterdag. Op basis van kennis, ervaring én beschikbaarheid, zal de assistent-trainer gekoppeld worden aan één van de teams o14, o15, o16. 

De Opleiding is ook op zoek naar assistent-scheidsrechters. Als assistent-scheidsrechter assisteer je tijdens wedstrijden de scheidsrechter. Je bent onderdeel van de begeleidende staf van FC Groningen en in functie rondom alle uit- en thuiswedstrijden van een team binnen de Opleiding van FC Groningen. 

Voor de ontvangstruimte in het TopsportZorgCentrum is FC Groningen op zoek naar een gastheer of gastvrouw voor het ontvangen van gasten. Deze persoon zorgt voor een correcte en vriendelijk doorverwijzing en geeft advies. Een glimlach is je dan ook niet te veel gevraagd en je stapt proactief op al onze gasten in af. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie aan bezoekers, het verkopen van koffie/thee en het netjes houden van de ruimte.   

Voor beide locaties is FC Groningen op zoek naar een man/vrouw die graag de handen uit de mouwen steken, kortom een facilitaire duizendpoot. Samen met de heren die verantwoordelijk zijn voor het veld en de collega’s facilitaire dienst ben je druk in de weer met allerhande klusjes. Je helpt bijvoorbeeld een lampje te verwisselen, een aanpassing te doen aan de kleedkamer van het eerste elftal of bij het maaien van het heilige gras van Euroborg. 

Daarnaast is FC Groningen altijd op zoek naar mensen die op de wedstrijddag willen helpen met het in goede banen leiden van de wedstrijdorganisatie. Sevicemedewerkers, EHBO, facilitaire dienst, verkeerregelaars. Wil jij FC Groningen op een andere wijze helpen en ondersteunen op wedstrijddagen? Ga naar de pagina met vacatures voor vrijwillige functies en wie weet zit er een functie tussen die perfect bij jou past.   

Meer weten hoe #werkenbijFC Groningen eruit ziet? Volg dan dit Instagram-account.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Oefenprogramma FC Groningen onder-21 en Onder-19

2 weken geleden

FC Groningen weet De Jonge langer te binden

2 weken geleden

Spelers Opleiding presteren op en naast het veld