Gastheer/vrouw TopsportZorgCentrum

string(17) "WP Rocket/Preload"

Gastheer/vrouw TopsportZorgCentrum.

FC Groningen zoekt een gastheer/gastvrouw voor in de ontvangstruimte van het TopsportZorgCentrum.

ORGANISATIE 
FC Groningen is een dynamische voetbalclub in het betaalde voetbal, waarbij geen dag hetzelfde is. De Trots van het Noorden is volop in beweging en ontwikkeling en wil vanuit de overtuiging dat iedereen groeit in Groningen een belangrijke bijdrage leveren op sportief, economisch en maatschappelijk gebied. Wij geloven daarbij dat onze Noordelijke aanpakkersmentaliteit in combinatie met de juiste faciliteiten en talent de basis is voor succes. 

VRIJWILLIGERSFUNCTIE 
Voor onze ontvangstruimte in het TopsportZorgCentrum zijn wij op zoek naar een gastheer of gastvrouw voor het ontvangen van gasten. Je zorgt voor een correcte en vriendelijk doorverwijzing en geeft advies. Een glimlach is je dan ook niet te veel gevraagd en je stapt proactief op al onze gasten in af. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie aan bezoekers, het verkopen van koffie/thee en het netjes houden van de ruimte.  

Als gastheer of gastvrouw ben je minimaal 2 dagen en bij voorkeur dagelijks beschikbaar op doordeweekse dagen vanaf 16:00 tot 19:00 uur en op de dinsdag vanaf 16:00 tot 20:30 uur. Daarnaast ben je beschikbaar op de zaterdagen tijdens de thuiswedstrijden van onze Opleiding.  

DIT BEN JIJ 
Wij zoeken een sociaal vaardig, communicatief en representatieve vrijwilliger of student, een aanpakker, die een warme band opbouwt met al onze gasten in de ontvangstruimte van het TopsportZorgCentrum. Bij voorkeur ben je per 1 juni 2023 beschikbaar. 

DIT ZIJN WIJ 

•             Een dynamische organisatie;
•             Een organisatie waar groei en ontwikkeling centraal staan;
•             Een organisatie waar we successen samen vieren. 

WAT BIEDEN WIJ JOU 

•             Je ontvangt afhankelijk van beschikbaarheid één of 2 seizoenkaarten of een vrijwilligersvergoeding;
•             Een kledingpakket;
•             State-of-the-art faciliteiten in en rondom het prachtige TopsportZorgCentrum;
•             Een unieke kans in een dynamische werkomgeving;
•             Er is binnen FC Groningen veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatieven.

SOLLICITEREN 

Word jij enthousiast van de aangeboden vrijwilligersfunctie en ben je per 1 juni 2023 beschikbaar? Stuur dan je cv mét korte motivatie naar personeel@fcgroningen.nl. Kandidaten die alleen hun cv aan ons toesturen, zullen wij niet in behandeling nemen en de persoonsgegevens direct vernietigen. 

VRAGEN 

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, dan kun je mailen naar personeel@fcgroningen.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is begrijpelijk, maar wordt niet op prijs gesteld.