string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Vanavond thuis tegen VVV-Venlo, stadion open vanaf 18.30 uur.

Vrijdag 01 december 2023 om 09:58

FC Groningen pakte zes punten uit de laatste twee duels en speelt vrijdagavond thuis tegen VVV-Venlo. Aftrap in Euroborg is om 20.00 uur. Het stadion opent om 18.30 uur, een half uur eerder zal het supportersplein aan de voorzijde van het stadion zijn geopend. FC Groningen hoopt op wederom een mooie wisselwerking tussen ploeg en supporters in het stadion.

Bestel eenvoudig tickets online via https://tickets.fcgroningen.nl. De kassa’s van Euroborg naast ingang 2 zijn vrijdag net als de deuren van het stadion vanaf 18.30 uur geopend. Op zowel de Piet Fransen Tribune als de Koeman Tribune zijn er in verschillende vakken nog tickets naast elkaar beschikbaar. De Tonny van Leeuwen Tribune is al het gehele seizoen helemaal uitverkocht.

Supportersplein
Aan de voorzijde van Euroborg is vrijdagavond wederom een supportersplein waar FC-supporters een hapje kunnen eten of iets drinken. Er staat een kraam van slagerij Hofman: ‘Of je worst lust’. Daarnaast is op het supportersplein een biercarrousel te vinden waar ook eierpunch en Unox-worsten te koop zijn. Vrijdag zal FC Groningen Merchandise met een verkoopwagen op het supportersplein te vinden zijn. Nieuw in het assortiment is de vernieuwde kersttrui.

Horeca
Eten en drinken dat op het supportersplein wordt gekocht, mag niet mee het stadion in. Op iedere tribune kunnen supporters voor patat, frikandellen of loempia’s terecht bij één van de units met een frituur. Ook koffie of thee is te verkrijgen bij de units. Supporters die alleen koud drinken willen hebben, wordt geadviseerd naar één van de horecacontainers te gaan. Iedere tribune is voorzien van horecacontainers voor koud drinken. Op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune zijn de duurzame drinkbekers – FC Groningen-hardcups – ingevoerd. Later dit seizoen zal dit ook op de Tonny van Leeuwen Tribune het geval zijn.

FC Groningen App
Seizoenkaarthouders op de Tonny van Leeuwen Tribune en de Piet Fransen Tribune kunnen ook via de FC Groningen App naar binnen. De app is te downloaden via Google Play en de Appstore. Later in het seizoen ontvangen ook de seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune een uitnodiging. De app werkt vooralsnog alleen voor seizoenkaarten, maar zal gedurende het seizoen ook worden ingezet voor losse toegangskaarten.

Parkeren
Automobilisten wordt aangeraden de site www.groningenbereikbaar.nl te raadplegen. Hier staan stremmingen, omleidingen en wegwerkzaamheden vermeld. Supporters die met de auto naar de wedstrijd komen, kunnen vanaf vrijdag ook een parkeerkaart kopen voor P2 MyOffice. Voor €7,50 ben je verzekerd van een parkeerplek op loopafstand van het stadion. De parkeerplek is momenteel alleen online te koop via de FC Groningen Ticketshop. Supporters die losse wedstrijdtickets kopen krijgen in het bestelproces direct de mogelijkheid een parkeerplek bij te kopen. https://tickets.fcgroningen.nl.   

Pendelbussen
Euroborg is vrijdagavond gemakkelijk per fiets of met het Openbaar Vervoer te bereiken. Vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk rijden vanaf 18.00 uur pendelbussen naar het stadion. Een retourticket in de pendelbus kost €4,-.

Gerelateerd nieuws.

8 uur geleden

De knop om bij FC Groningen

2 dagen geleden

Wie maakt de Scapino Goal van de Maand: februari? Stem nu

2 dagen geleden

Engelse weken voor FC Groningen