string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Vrijdag eerste thuiswedstrijd van 2024, kom op tijd naar het stadion.

Dinsdag 23 januari 2024 om 17:03

FC Groningen speelt aanstaande vrijdag de eerste thuiswedstrijd van 2024. Kaarten voor het duel met Jong AZ zijn eenvoudig te verkrijgen in de FC Groningen Ticketshop. Aftrap van de wedstrijd is om 20.00 uur. Voorafgaand zal de FC samen met spelers, stafleden en supporters tijdens ‘In Memoriam’ stilstaan bij de in 2023 overleden FC-supporters. De club roept iedereen op ruim op tijd naar het stadion te komen.

Tickets zijn voor FC-supporters gemakkelijk te bestellen via https://tickets.fcgroningen.nl. De club hoopt het eervolle herdenkingsmoment voor de overleden FC-supporters met veel FC’ers in de stadion te kunnen houden. Tijdens ‘In Memoriam’ zijn de toegangsdeuren tot het stadion gesloten, zorg dus dat je ruim op tijd aanwezig bent in Euroborg.

Dordrecht-uit
De Trots van het Noorden begon 2024 vorige week dinsdag met een bekeroverwinning bij Excelsior en won maandagavond de eerste competitiewedstrijd van het kalenderjaar op bezoek bij Jong Ajax. Beide keren werd de ploeg gesteund door een volledig uitverkocht uitvak. Tickets voor de eerstvolgende uitwedstrijd – op vrijdag 2 februari 20.00 uur bij FC Dordrecht – zijn voor supporters die horen bij de voorrangsgroep te bestellen via https://tickets.fcgroningen.nl. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf morgen woensdag 24 januari 09.00 uur. Kaartverkoop loopt tot en met dinsdag 30 januari 23.59 uur.

Een ticket voor de Fantour vanaf Euroborg kost €35-. Een ticket voor de pendelbus bedraagt €27,-. Door te werken met een pendelbusregeling is het mogelijk om 400 FC-supporters mee te nemen naar Dordrecht. Supporters die een kaart kopen voor de pendelbus, stappen bij de omwisselplaats Carpoolplaats Meerkerk bij de MC Donalds vanuit hun auto over op de pendelbus.

Nog niet vastgesteld
De bekerwedstrijd thuis tegen Fortuna Sittard en het uitgestelde uitduel met FC Emmen dienen door de KNVB nog opnieuw te worden vastgesteld. Zodra hierover meer bekend is zal de FC haar supporters informeren wat betreft kaartverkoop.

Euroborg 5
Met de eerste thuiswedstrijd in aantocht is de voor FC-supporters alleen deze week nog mogelijk het wedstrijdpakket ‘Euroborg 5’ te kopen. Met ‘Euroborg 5’ verzekeren supporters zich de eerste vijf competitiewedstrijden van dit jaar in Euroborg van een vaste plaats op de tribune tegen een gereduceerd tarief.

Het abonnement is vanaf €70,- te verkrijgen in de FC Groningen Ticketshop en is daarmee beduidend voordeliger dan vijf keer een los ticket. Voor jeugd is het pakket al vanaf €45,- aan te schaffen, kinderen geboren vanaf 1 juli 2011 kunnen al vanaf €35, – vijf keer Euroborg bezoeken. Supporters kunnen een ‘Euroborg 5’ kopen op de Koeman Tribune of de vakken I en II en O en P van het Piet Fransen Tribune. Heb je vragen over ‘Euroborg 5’? Kijk dan op deze FAQ-pagina.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Kom zaterdag wanneer mogelijk met de fiets naar Euroborg

4 dagen geleden

Thuisduel met Cambuur in uitverkochte Euroborg

4 dagen geleden

Doelpuntenmaker Schreuders Koning van de wedstrijd na gewonnen duel in Venlo