string(17) "WP Rocket/Preload"

Meest gestelde vragen – Euroborg 5.

Hier vind je de meest gestelde vragen rondom Euroborg 5.

Heb je nog een vraag of is iets nog niet helemaal duidelijk? Dan helpen we je graag verder! Neem dan contact met ons op via de mail (info@fcgroningen.nl) of bel naar 050-587 87 87 (optie 1).

Wat is Euroborg 5?

Euroborg 5 is een passe-partout die toegang geeft voor de 1e vijf wedstrijden na de winterstop. Je ontvangt geen hardcard maar je vindt je kaarten terug in je ticketshop account.

Wat zijn de voordelen van Euroborg 5?

– Je hebt toegang tot de eerste 5 thuiswedstrijden van FC Groningen in 2024 in de Keukenkampioen divisie;
– Het is goedkoper dan voor elke wedstrijd een los ticket kopen;
– Je bent verzekerd van een plek bij deze wedstrijden.

Wat zijn de prijzen van Euroborg 5?

Voor een overzicht van alle prijzen van een Rest van het Seizoenkaart, klik hier.

Waar zijn de prijzen van Euroborg 5 op gebaseerd?

De prijzen van Euroborg 5 zijn per wedstrijd aanzienlijk goedkoper dan het aanschaffen van normale tickets voor elke wedstrijd. Per wedstrijd is de prijs hoger dan die van een reguliere seizoenkaart die in de zomer is aangeschaft.

Hoe bestel ik Euroborg 5?

Euroborg 5 is te bestellen via onze ticketshop of bij de Supportersbalie bij de hoofdingang van de Euroborg.

Kan ik als mindervalide supporter Euroborg 5 kopen?

Ja, dat kan! FC Groningen heeft 60 plekken beschikbaar voor mindervalide supporters. Deze plekken bevinden zich vlak achter de vakken J, K, L, M, N en O op de omloop. De plekken zijn alleen toegankelijk voor supporters die afhankelijk zijn van een rolstoel en niet plaats kunnen nemen op de reguliere tribune.

Voor een bezoeker met een MIVA kaart is het verplicht te zorgen voor een begeleider. Deze mag kosteloos mee op de MIVA kaart. De MIVA kaart is dus geldig voor twee personen.

Heb je interesse in Euroborg 5? Neem dan contact op met de afdeling Ticketing door te mailen naar info@fcgroningen.nl, met daarbij de volgende gegevens:
– Naam en achternaam
– Adres
– Postcode en woonplaats
– Geboortedatum
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Wat zijn de mogelijke betaalopties?

Het is mogelijk om via iDeal, Mastercard, PayPal en VISA te betalen. Bij de supportersbalie bij de hoofdingang van de Euroborg is het mogelijk om contant of met de pin te betalen.

Kan ik voor iemand anders Euroborg 5 bestellen?

Ja dat kan!

Indien je dit online doet kun je tijdens het bestelproces de gegevens invullen van de persoon voor wie Euroborg 5 is. Ook is het mogelijk om iemand aan je te koppelen en voor die persoon Euroborg 5 te bestellen. De prijscategorie wordt automatisch door het systeem berekend.

Wanneer krijg ik mijn Euroborg 5?

Deze ontvang je na aanschaf direct in je ticketportaal. Je kunt deze vinden door in te loggen en vervolgens rechtsboven te klikken op ‘Mijn Tickets’.