string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Eerste thuisduel van 2024 in teken van In Memoriam.

Dinsdag 02 januari 2024 om 09:09

FC Groningen eert ook dit seizoen traditioneel haar supporters die in het afgelopen kalenderjaar zijn overleden. Het thuisduel met Jong AZ op vrijdag 26 januari staat in het teken van In Memoriam. De Trots van het Noorden kiest bewust voor de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar zodat club en supporters alle in 2023 overleden dierbaren kunnen herdenken. Familieleden die iemand in 2023 hebben verloren en deze FC-supporter op vrijdag 26 januari in Euroborg willen herdenken, kunnen hun dierbare aanmelden.

Voor veel van onze supporters is FC Groningen zoveel meer dan een voetbalclub. Het groen-wit zit in hun hart en is ze enorm dierbaar. In Memoriam is al jaren een traditie binnen FC Groningen waarbij club, spelers, staf en supporters samen stil staan bij de in het afgelopen jaar overleden supporters. Waar eerder deze herdenking gepland stond rondom de laatste thuiswedstrijd van het jaar, is er afgelopen seizoen gekozen voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe kalenderjaar.

Het eerste thuisduel van 2024 staat gepland op vrijdag 26 januari 2024. Jong AZ is in Euroborg de tegenstander, aftrap 20.00 uur. Na de opkomst van de spelers volgt één minuut applaus voor de overleden supporters, terwijl namen en foto’s worden getoond op de videoschermen. Rondom het veld worden fakkels ontstoken. In Memoriam is een initiatief van officiële supportersgeledingen van de club in samenwerking met FC Groningen.

Uitsluitend in overleg met de familie van de overledene zal de aanvraag worden uitgevoerd. Voor het doen van een aanvraag kan gebruik worden gemaakt de volgende link: www.fcgroningen.nl/supporters//in-memoriam/

In Memoriam

Geboortedatum(Vereist)
Datum overlijden(Vereist)
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Kom zaterdag wanneer mogelijk met de fiets naar Euroborg

4 dagen geleden

Thuisduel met Cambuur in uitverkochte Euroborg

4 dagen geleden

Doelpuntenmaker Schreuders Koning van de wedstrijd na gewonnen duel in Venlo