string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Verzeker je van een vaste plek in het stadion via ‘Euroborg 5’.

Woensdag 13 december 2023 om 09:00

FC Groningen lanceert ‘Euroborg 5’ voor supporters die nog geen seizoenkaart hebben, maar zich wel willen verzekeren van een vaste plek in Euroborg tijdens de eerste vijf wedstrijden na de winterstop. Ervaar vijf keer de unieke beleving van Euroborg vanaf €70,-.

Wil jij vanaf januari tot en met maart alle competitiewedstijden in Euroborg meemaken? Bestel dan een ‘Euroborg 5’ via https://tickets.fcgroningen.nl. Het wedstrijdenpakket is nu verkrijgbaar en te bestellen vanaf €70,-.  

FC Groningen ontvangt tussen januari en maart van 2024 de volgende vijf tegenstanders in Euroborg. Jong AZ komt in januari als eerste op bezoek in Groningen. Dat duel heeft een bijzondere lading want club en supporters eren tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar de in 2023 overleden supporters tijdens het traditionele ‘In Memoriam.’ 

In februari zijn Top Oss en Helmond Sport te gast, twee tegenstanders die in de eerste seizoenshelft op vreemde bodem werden verslagen. De vierde thuiswedstrijd na de winterstop is tegen MVV en het passe-partout geeft ook recht op een vaste plek in het duel met volksclub De Graafschap.

Het abonnement is vanaf €70,- te verkrijgen in de FC Groningen Ticketshop en is daarmee beduidend voordeliger dan vijf keer een los ticket. Voor jeugd is het pakket al vanaf €45,- aan te schaffen, kinderen geboren vanaf 1 juli 2011 kunnen al vanaf €35, – vijf keer Euroborg bezoeken. Supporters kunnen een ‘Euroborg 5’ kopen op de Koeman Tribune of de vakken I en II en O en P van het Piet Fransen Tribune. Heb je vragen over ‘Euroborg 5’? Kijk dan op deze FAQ-pagina.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 week geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

2 weken geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024