string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

VACATURE BESTUURSLID FC GRONINGEN BUSINESS CLUB – ON- EN OFFBOARDING.

Maandag 13 november 2023 om 11:36

De FC Groningen Business Club zoekt versterking binnen het bestuur. Word jij samen met ons groter? Help je door middel van je bestuurlijke kwaliteiten mee de Business Club verder te laten groeien en een stap dichterbij de doelstellingen te geraken? Reageer dan nu op onderstaande vacature voor bestuurslid FC Groningen Business Club – lid on- en offboarding.

FC Groningen Business Club
De FC Groningen Business Club (“Business Club”) is met 500 bedrijven die zich hebben aangesloten bij FC Groningen het grootste zakelijke platform van Noord-Nederland. Haar leden bestaan onder meer uit multinationals, het MKB, ZZP’ers, starters, instellingen en organisaties.

‘Word groter, met elkaar’. De missie van de Business Club is om het best verbindende platform van Noord-Nederland te zijn met onderscheidende evenementen waar leden er echt bij horen en geholpen worden met groei, zowel als persoon als organisatie. Daardoor gaan leden van De Business Club groeien en gaat de Business Club bijdragen aan de ecomonische pijler van FC Groningen: het zijn van een versneller van de Noord-Nederlandse economie. De kernwaarden – proactief, verbindend, maatschappelijk, verrassend en trots – staan centraal in alles wat de Business Club doet. 

Het bestuur
Het bestuur van de Business Club is intermediair tussen de leden van de Business Club en de commerciële afdeling van FC Groningen. Met hun expertise, kennis en ervaring zetten de leden van het bestuur zich in om de commerciële afdeling van FC Groningen te adviseren (gevraagd of ongevraagd) op het gebied van evenementen, beleidswijzigingen en nieuwe ideeën aangaande de Business Club. Daarnaast zet het bestuur zich actief in voor het aantrekken van nieuwe en het behouden van bestaande leden van de Business Club door aanwezig te zijn tijdens de wedstrijden van FC Groningen en evenementen die door de Business Club georganiseerd worden. Tijdens deze evenementen zet het bestuur haar kennis, ervaring en kennis in met als doel relaties onderling te verbinden. Ze wil talent laten bloeien, zowel binnen als buiten het stadion en zet de kracht van FC Groningen in om alle leden te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. 

Het bestuur van de Business Club bestaat momenteel uit vijf leden en er is een positie vacant gekomen vanwege het vertrek van een van haar bestuursleden. Daarom zoeken wij naar een een nieuw, enthousiast, bekwaam bestuurslid dat het huidige Business Club bestuur kan versterken en vertegenwoordigen.

Wie ben je?
Als lid van het bestuur heeft het uitvoeren van bestuurlijke taken voor jou geen geheimen meer. Je voldoet aan het volgende profiel:

  • Je hebt een passie voor FC Groningen;
  • Je hebt affiniteit met sport;
  • Je bent een ervaren ondernemer;
  • Je kent je weg (in het netwerk van) Noord-Nederland;
  • Je onderschrijft de missie, visie en doelstellingen van de Business Club.

Verder wordt er van je verwacht dat je zo veel als mogelijk bij de thuiswedstrijden en evenementen aanwezig bent. De bestuurstaken zullen exclusief wedstrijden en evenementen gemiddeld twee uren per week in beslag nemen (de ene week meer dan de andere).

Wat ga je doen?
Je wordt onderdeel van het bestuur van de Business Club. In de rol van bestuurslid fungeer je als intermediair tussen FC Groningen en de leden van de Business Club. Je bent, door het stellen van kritische vragen, in staat de commerciële afdeling een spiegel voor te houden en je weet wat er binnen de Business Club speelt. Daarmee zorg je voor het groeien van de Business Club en het behouden van bestaande leden. Door jouw kennis, ervaring en netwerk draag je bij aan het verbinden van leden van de Business Club.

Je wordt lid van het team On- en offboarding en daarmee richt jij je op het welkom heten van nieuwe leden bij de Business Club en tevens op het op een zorgvuldige wijze afscheid nemen van leden die hun overeenkomst met FC Groningen en daarmee ook hun lidmaatschap voor de Business Club hebben opgezegd.

Interesse?
Heb jij na het lezen van deze vacature interesse om lid te worden van het bestuur van de Business Club? Stuur dan je korte motivatie aan Niek Entzinger, secretaris en vicevoorzitter, uiterlijk vrijdag 8 december 2023 per e-mail aan businessbestuur@fcgroningen.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met één van onze bestuursleden (contactgegevens zie website) of ons benaderen tijdens wedstrijden of evenementen.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Elftal vragen aan… Fred Diepeveen (ForestWave)

1 maand geleden

FC-sportarts Stijn de Bruijn loopt marathon New York voor het goede doel

1 maand geleden

Elftal vragen aan… Harry Ploeg (Scholma Print & Media)