string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Mogelijk oponthoud voor automobilisten na duel met Telstar.

Vrijdag 08 december 2023 om 11:00

FC Groningen speelt vrijdagavond voor de derde achtereenvolgende week een thuiswedstrijd. Na overwinningen op FC Eindhoven en VVV-Venlo is Telstar aankomende zaterdag de volgende tegenstander in Euroborg. Supporters die met de auto naar Euroborg komen, kunnen op de terugweg te maken krijgen met oponthoud vanwege werkzaamheden.

De zuidelijke ringweg (N7) is vrijdagavond vanaf 22.00 uur in beide richtingen afgesloten tussen de Europaweg en knooppunt Euvelgunne vanwege werkzaamheden. Meer informatie over stremmingen en wegwerkzaamheden is te vinden op de website van Groningen Bereikbaar: www.groningenbereikbaar.nl.

P2 MyOffice
Supporters die met de auto naar de wedstrijd komen, kunnen vrijdag ook een parkeerkaart kopen voor P2 MyOffice. Voor €7,50 ben je verzekerd van een parkeerplek op loopafstand van het stadion. De parkeerplek is momenteel alleen online te koop via de FC Groningen Ticketshop. Supporters die losse wedstrijdtickets kopen krijgen in het bestelproces direct de mogelijkheid een parkeerplek bij te kopen. https://tickets.fcgroningen.nl.

Seizoenkaarthouders kunnen in de FC Groningen Ticketshop een losse parkeerkaart voor P2 MyOffice aanschaffen via de optie ‘Vervoer & Parkeren’.     

Pendelbussen
Euroborg is vrijdagavond gemakkelijk per fiets of met het Openbaar Vervoer te bereiken. Vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk rijden vanaf 18.00 uur pendelbussen naar het stadion. Een retourticket in de pendelbus kost €4,-.

Supporters uit de stad wordt geadviseerd op de fiets naar het stadion te komen. Er is voldoende plaats om de fiets gratis te stallen bij het stadion. Tickets voor het duel met Telstar zijn te verkrijgen via: https://tickets.fcgroningen.nl

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Elftal vragen aan… Marc van Maanen (Voetzorg van Maanen)

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

2 weken geleden

Elftal vragen aan…. Jens Bulle (Chocoladebezorgd)