string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kom vrijdag op tijd naar Euroborg.

Donderdag 14 september 2023 om 09:42

FC Groningen speelt vrijdag thuis tegen ADO Den Haag, aftrap 20.00 uur. Supporters die met de auto naar Euroborg komen worden verzocht op tijd naar het stadion te komen en rekening te houden met wegwerkzaamheden. Er rijden pendelbussen vanaf de P&R Haren en P&R Hoogkerk.

Begin je weekend met een avondje in Euroborg. Tickets voor het duel met ADO Den Haag zijn online te verkrijgen via https://tickets.fcgroningen.nl. Kassa’s bij het stadion zijn open vanaf 18.30 uur; let op PIN only. Het supportersplein is open vanaf 18.00 uur, meer informatie vind je via deze link.

Wegwerkzaamheden
Er wordt op verschillende plaatsen in en rondom Groningen aan de weg gewerkt. Ook komende vrijdag staan er de nodige wegwerkzaamheden gepland onder meer richting Westerbroek en richting Hoogkerk. De stremmingen en wegwerkzaamheden staan op de site van Groningen Bereikbaar vermeld. Houd de website van Groningen Bereikbaar goed in de gaten.

Auto-delen
Via de link https://www.fcgroningen.nl/auto-delen kunnen supporters die met de auto naar Euroborg gaan, autostoelen aanbieden aan mede-supporters. Ideaal voor supporters die een plaats over hebben in de auto, of juist een lift naar de wedstrijd zoeken. Samen naar Euroborg. Het is gezelliger, beter voor het milieu en de portemonnee.

Parkeren
FC Groningen biedt seizoenkaarthouders die met de auto naar thuiswedstrijden komen vanaf dit seizoen de mogelijkheid een parkeerabonnement aan te schaffen met MyOffice P2. Met een parkeerabonnement op deze parkeerplaats aan het Winschoterdiep ben je verzekerd van een parkeerplaats op loopafstand van het stadion. Klik voor meer informatie over dit abonnement en de mogelijkheid tot het aanschaffen op dit formulier.

Supporters kunnen ook op de parkeerplaats van HANOS terecht. P-HANOS is gevestigd aan de Bornholmstraat. Een kaartje kan worden gekocht bij de parkeerplaats. Ook een deel van P3 is beschikbaar. Let op zowel op P-HANOS als P3 geldt: vol=vol.

Pendelbus
Partner Drenthe Tours zet pendelbussen in vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk. Een retourticket in de pendelbus kost €4,- en de eerste pendelbussen rijden vanaf 18.00 uur richting Euroborg. Supporters die op de fiets naar Euroborg komen, kunnen de fiets op verschillende plaatsen vlakbij het stadion stallen.

Gerelateerd nieuws.

24 uur geleden

FC Groningen zet volgende stap bij meidenvoetbal, Kingma fulltime in dienst

2 dagen geleden

Seizoenkaartaantal richting uitverkocht, verlengen kan nog tot en met zondag

3 dagen geleden

FC trapt Eredivisie-seizoen in Euroborg af tegen NAC