string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Mooi affiche in Euroborg, vanavond 20.00 uur thuis tegen ADO Den Haag.

Vrijdag 15 september 2023 om 11:00

FC Groningen speelt vanavond – vrijdag 15 september – thuis tegen ADO Den Haag. Na een goed gevuld stadion in de twee vorige thuiswedstrijden hoopt de Trots van het Noorden op wederom een sfeervolle avond met fantastische support. Tickets zijn te verkrijgen via de FC Groningen Ticketshop. Voorafgaand kunnen supporters op het supportersplein voor het stadion samenkomen. Aftrap van het duel is om 20.00 uur.

De wedstrijd tegen ADO Den Haag zal niet live worden uitgezonden en is dus enkel live te volgen vanuit het stadion. Tickets voor de Koeman Tribune en Piet Fransen Tribune zijn te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl. Kassa’s openen vrijdag vanaf 18.30 uur en zijn te vinden bij ingang 2. Kaarten aan de kassa kunnen alleen worden afgerekend met PIN.

Supportersplein
Het stadion opent de deuren om 18.30 uur, anderhalf uur voor aftrap. Supporters kunnen al vanaf 18.00 uur samenkomen op het supportersplein voor het stadion. Hier staan onder meer eetkraampjes, de carrousel om drinken te bestellen en een wagen vol FC-merchandise. Eten en drinken dat buiten het stadion wordt gekocht, mag niet mee naar binnen en dienen op het supportersplein te worden geconsumeerd. Omstreeks 18.15 uur zal de FC-selectie met de spelersbus aankomen bij de hoofdingang van het stadion.

Ook in Euroborg is er voldoende mogelijkheid om te eten en te drinken. Hier geldt PIN only. Op iedere tribune kunnen supporters voor patat, frikandellen of loempia’s terecht bij één van de units met een frituur. Ook koffie of thee is te verkrijgen bij de units. Supporters die alleen koud drinken willen hebben, wordt geadviseerd naar één van de horecacontainers te gaan. Iedere tribune is voorzien van horecacontainers voor koud drinken. Op de Koeman Tribune start FC Groningen komende vrijdag met een test met duurzame drinkbekers. Meer informatie over de FC Groningen hardcups is hier te vinden.

Niet op de omloop
De afgelopen thuiswedstrijden bleek dat er veel supporters met een kaart op de onderste ring van de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune, (een groot deel van) de wedstrijd staand vanaf de omloop volgen. Wellicht na een toiletbezoek of na het doen van een bestelling. Dit kan als hinderlijk worden ervaren door de supporters op de bovenste rijen van deze tribunes of op de Piet Fransen Tribune voor supporters van de Rolly Side. FC Groningen verzoekt supporters om na het toiletbezoek of na het doen van een horecabestelling om weer naar hun eigen tribuneplaats terug te keren en niet op de omloop te blijven staan.  

Wegwerkzaamheden
Nog altijd wordt er op veel plaatsen aan de weg gewerkt. Waar mogelijk roept FC Groningen op zoveel mogelijk op de fiets te komen, gebruik te maken van het Openbaar Vervoer, of de mogelijkheid van de pendelbussen te benutten. Partner Drenthe Tours zet pendelbussen in vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk. Een retourticket in de pendelbus kost €4,- en de eerste pendelbussen rijden vanaf 18.00 uur richting Euroborg.

Supporters die toch afhankelijk zijn van de auto, wordt geadviseerd om de website van Groningen Bereikbaar te checken. Hier staan alle stremmingen, omleidingen en wegwerkzaamheden in en rond Groningen genoemd.

Minuut stilte
Het duel met ADO Den Haag wordt voorafgegaan met een minuut stilte ter nagedachtenis van de slachtoffers van natuurrampen in Marokko en Libië.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Groen-wit en rood-wit verenigen zich in Leek

1 week geleden

Voorverkoop NAC Breda-thuis start dinsdag 10.00 uur

2 weken geleden

Tonny van Breemen: ‘Glimlach zoveel meer waard dan de donatie’