string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen en technisch directeur Fledderus uit elkaar.

Vrijdag 03 februari 2023 om 09:15

FC Groningen en technisch directeur Mark-Jan Fledderus gaan per direct uit elkaar. De voormalig speler van de club werd in februari 2019 aangesteld als technisch eindverantwoordelijke bij de Trots van het Noorden. 

Algemeen directeur Wouter Gudde zegt in een toelichting: “Wij zijn continu in gesprek met elkaar om te kijken wat er wel en wat er niet goed gaat. Zo ook weer na het afgelopen transferwindow. Voor ons was de conclusie dat er onvoldoende vertrouwen en perspectief is om de samenwerking voort te zetten. Dat vinden wij uitermate vervelend, want wij zijn Mark-Jan heel veel dank verschuldigd. Hij heeft ons in een financieel zeer moeilijke fase van de club enorm geholpen met hele goede transfers. Die credits verdient hij absoluut.”

De reactie van Mark-Jan Fledderus is: “Alles wat ik bij de club heb gedaan, is maar met één doel geweest: het belang dienen van FC Groningen. Ik ben een vechter en een knokker en geef nooit op, maar ik begrijp ook dat op een bepaald moment de uitkomst kan zijn dat je uit elkaar gaat. Ik ben altijd strijdvaardig en had nog steeds de ambitie FC Groningen tegen de wind in vooruit te helpen, maar het houdt hier voor mij jammer genoeg op. FC Groningen zal voor mij altijd speciaal blijven, dat was ook de reden dat ik hier in 2019 naar toe ben gekomen. Ik gun oprecht alles en iedereen bij de club het allerbeste voor de toekomst.”

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Elftal vragen aan… Gert Veenstra (Office Noord)

3 weken geleden

Elftal vragen aan… Raymon Koster (Novar)

1 maand geleden

Verlichtende verbindingen in Industrie en Logistiek Box