string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Dit is ons team.

Vrijdag 15 september 2023 om 15:00

Dit is ons team. FC Groningen heeft afgelopen week een nieuwe selectiefoto laten maken. Op het moment dat de eerdere teamfoto – aan het begin van de voorbereiding – werd gemaakt, was de eerste selectie nog niet compleet. Onder andere aanvoerder Leandro Bacuna was nog niet gecontracteerd en tevens zijn er sindsdien nog nieuwelingen aangesloten in Euroborg. Ook middenvelder Johan Hove ontbrak op de eerste teamfoto vanwege vakantie. De Noor was afgelopen week wel aanwezig en speelt de rest van dit seizoen met rugnummer 7.

Hove liet na het duel met TOP Oss aan de supporters weten in Groningen te blijven en geen transfer te maken. De Noor begon het seizoen met rugnummer 2 en wijzigt na het vertrek van Tomas Suslov naar rugnummer 7.

Het shirt van Hove met het nieuwe rugnummer is te bestellen via de FC Groningen Webshop. Supporters die een shirt van het seizoen 2023/2024 van Hove hebben gekocht met het rugnummer 2 kunnen als ze willen zich melden in de FC Groningen Store bij Euroborg. De FC Groningen Store is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

FC Groningen komt komende maandag in Euroborg in actie tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20.00 uur. Tickets zijn eenvoudig te verkrijgen via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Naast de selectiefoto in het thuistenue, werd ook een foto gemaakt in de presentatiekleding van kledingpartner Derksen & Derksen en één met schoenenspecialist Schutrups.

Een kijkje achter de schermen tijdens de foto-shoot is te zien in de nieuwe aflevering van Ons Team. Bekijk deze aflevering via onderstaande videoplayer.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

FC-sportarts Stijn de Bruijn loopt marathon New York voor het goede doel

3 weken geleden

Elftal vragen aan… Harry Ploeg (Scholma Print & Media)

3 weken geleden

Waarschuwing: handel in wedstrijdtickets strafbaar