string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Ben jij tot en met maart bij alle competitieduels in Euroborg? Bestel ‘Euroborg 5’.

Vrijdag 12 januari 2024 om 17:00

Ben jij tot en met maart bij alle competitieduels in Euroborg? Bestel dan nu ‘Euroborg 5’ en beleef de komende vijf thuiswedstrijden in de competitie in Euroborg voor een voordelig tarief. ‘Euroborg 5’ is te bestellen in de FC Groningen Ticketshop vanaf €70,-.  

De FC Groningen Ticketshop is te bereiken via: https://tickets.fcgroningen.nl/. FC Groningen ontvangt tussen januari en maart van 2024 de volgende vijf tegenstanders in Euroborg. Jong AZ komt in januari als eerste op bezoek in Groningen. Dat duel heeft een bijzondere lading want club en supporters eren tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar de in 2023 overleden supporters tijdens het traditionele ‘In Memoriam.’ 

In februari zijn Top Oss en Helmond Sport te gast, twee tegenstanders die in de eerste seizoenshelft op vreemde bodem werden verslagen. De vierde thuiswedstrijd na de winterstop is tegen MVV en het passe-partout geeft ook recht op een vaste plek bij het duel met volksclub De Graafschap.

Het abonnement is vanaf €70,- te verkrijgen in de FC Groningen Ticketshop en is daarmee beduidend voordeliger dan vijf keer een los ticket. Voor jeugd is het pakket al vanaf €45,- aan te schaffen, kinderen geboren vanaf 1 juli 2011 kunnen al vanaf €35,- vijf keer Euroborg bezoeken. Supporters kunnen een ‘Euroborg 5’ kopen op de Koeman Tribune of de vakken I en II en O en P van het Piet Fransen Tribune. Heb je vragen over ‘Euroborg 5’? Kijk dan op deze FAQ-pagina.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 week geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

2 weken geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024