Lid worden

Ben jij superfan van FC Groningen? Word dan lid van de FC Groningen Junior Club! De Junior Club is een fanclub voor jonge FC Groningen supporters van 0 t/m 16 jaar. Voor elke leeftijdsgroep heeft de Junior Club iets te bieden, van de opkomende boertjes tot aan de puberende bengels. Ontmoet Groby, leer de spelers kennen, neem deel aan gratis activiteiten en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom FC Groningen. 

Ik doe graag mee aan (aanvinken wat van toepassing is):

Hierbij verleent ondergetekende toestemming aan FC Groningen (Junior Club) om, tot wederopzegging, de contributie voor het lidmaatschap (€ 18,50 per seizoen) via een automatische incasso af te schrijven van het opgegeven rekeningnummer. Een seizoen loopt van juli t/m juni en het opgegeven rekeningnummer dient van een meerderjarige te zijn en kan geen spaarrekening zijn.

Tijdens activiteiten van de Junior Club worden, waar mogelijk, foto’s en video’s gemaakt. Deze beelden kunnen online worden gepubliceerd. Door lid te worden van de Junior Club ga je ook akkoord met de privacy policy van FC Groningen.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.

20190728JV0353