string(17) "WP Rocket/Preload"

Reserveren Club1971.

Ben je lid van Club1971 of beschik je over een skybox? Dan kun je voorafgaand aan thuiswedstrijden van FC Groningen genieten van een heerlijke maaltijd! Speciaal voor onze gasten serveren we een buffet in Club1971, afhankelijk van het tijdstip van de wedstrijd. 

  • Wij kunnen je reservering alleen aannemen als je seats hebt afgenomen in Club1971, het ereterras (B1 t/m B8) of een skybox en in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs voor de wedstrijd;
  • Club1971 is bereikbaar via de ingang Euroborg Offices Zuid (de ruimte is niet te bereiken via de hoofdingang).

We zijn de samenwerking aangegaan met Vermaat Groep, onder meer bekend van de horeca exploitatie van het NOK in het Groninger Forum. 

We verwelkomen je graag in Club1971, de Sportsbar van FC Groningen. Je kunt via onderstaand formulier jouw reservering maken voor het buffet. Vanaf 2 uur voor de wedstrijd ben je van harte welkom in Club1971. Je kunt jouw bestelling plaatsen als je in het bezit bent van toegangskaarten voor Club1971, het ereterras of een skybox. 

Reserveren is mogelijk tot twee werkdagen voor de betreffende wedstrijd.

Voor de wedstrijd FC Groningen – FC Utrecht is het binnenkort mogelijk een tafel te reserveren voor het buffet in Club1971.

Reserveren buffet Club1971