Seizoengids

In september 2012 is de eerste Amateurconvenant seizoengids uitgekomen. Een boekwerk boordevol informatie over de aangesloten convenantpartners en andere leuke wetenswaardigheden. De gids komt tot stand in samenwerking met Hattrick Media.

Iedere club heeft een redactiepagina aangeboden gekregen waarin de vereniging wordt voorgesteld. Dit met als doel niet alleen de interactie met FC Groningen te verbeteren, maar ook de interactie met elkaar. Op deze manier wordt een naslagwerk voor de clubs gecreëerd en de binding onderling en met de Trots van het Noorden versterkt.

cov.ama

Seizoengids 2022/2023
Ook in het komende seizoen wordt een seizoengids uitgegeven. Een full-colour magazine met ruim 250 pagina’s waarin elke amateurvereniging, aangesloten bij het convenant, de mogelijkheid krijgt om zichzelf te presenteren. 

Contactpersoon club voor Amateurconvenant

Informatie voor Seizoengids Amateurconvenant

Aantal teams

Iedere vereniging is uniek en heeft haar eigen verhaal. Wij willen u vragen de volgende vragen te beantwoorden (graag minimaal vier vragen beantwoorden).

Wij willen u tevens vragen om rechtenvrije foto's bij te voegen (in hoge resolutie). Bij voorkeur een foto van het eerste elftal, jeugd en sportpark. Daarnaast ontvangen wij graag het logo van de club.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.