Seizoengids

20200126JV9258

In september 2012 is de eerste Amateurconvenant seizoengids uitgekomen. Een boekwerk boordevol informatie over de aangesloten convenantpartners en andere leuke wetenswaardigheden. De gids komt tot stand in samenwerking met FC Groningen Media.

Iedere club heeft een redactiepagina aangeboden gekregen waarin de vereniging wordt voorgesteld. Dit met als doel niet alleen de interactie met de FC te verbeteren, maar ook de interactie met elkaar. Op deze manier wordt een naslagwerk voor de clubs gecreëerd en de binding onderling en met FC Groningen versterkt..

cov.ama

Seizoengids 2019-2020
Ook in het huidige seizoen is een seizoengids uitgegeven. Een full-colour magazine met ruim 250 pagina’s waarin elke amateurvereniging, aangesloten bij het convenant, de mogelijkheid heeft gekregen om zichzelf te presenteren. 

Clubgegevens doorgeven
De contactpersoon van de amateruvereniging kan via onderstaand formulier de clubgegevens doorgeven. Liever informatie doorgeven via een Word document? Dat kan uiteraard ook, klik hier voor de vragenlijst. Wanneer deze is ingevuld kan deze gestuurd worden naar .

                                                                Invulformulier:

Aantal teams

Iedere vereniging is uniek en heeft haar eigen verhaal. Wij willen u vragen de volgende vragen te beantwoorden (graag minimaal twee vragen beantwoorden).

Wij willen u tevens vragen om rechtenvrije foto's bij te voegen (in hoge resolutie). Bij voorkeur een voetbalfoto met meer dan 5 personen (training of wedstrijd), een foto van het sportpark en een foto waarop het verenigingleven tot uiting komt. Daarnaast ontvangen wij graag het logo van de club.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.