Partners

Door de ontwikkelingen binnen het Amateurconvenant werken wij intensief samen partners. Deze samenwerkingsverbanden dragen bij aan het aan het voetbalniveau en -beleving in Noord-Nederland. 
 

vton logo

Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland
Sinds september 2013 is Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland (VTON) parnter van het Amateurconvenant. VTON is bedoelt voor amateurclubs die behoefte hebben aan een eenduidige trainingsmethodiek. Om een idee te krijgen van het idee achter VTON, de aangeboden methodiek en hoe je hem beschikbaar krijgt voor je vereniging, bezoek onze website.

Lopharm sportverzorging

Lopharm Sportverzoring
Ook werkt het Amateurconvenant samen met Lopharm BV. Lopharm BV is een Sportmedische  Groothandel met oog voor kwaliteit en Service. Lopharm is onder andere leverancier van producten voor sportverzorging, fysiotherapie, voetverzorging en praktijkinrichting. Specialist op gebied van massagetafels en accessoires.
In samenwerking met Lopharm BV worden dit seizoen enkele thema bijeenkomsten op het gebied van sportverzorging georganiseerd. De (sportmedische) contactpersoon ontvangt uitnodigingen van deze bijeenkomsten per email.

Logo Indoor Soccer Centre

Indoor Soccer Centre Groningen
Indoor Soccer Centre Groningen (ISC) is met haar drie FIFA gecertificeerde speedsoccervelden en één Polesoccerveld het enige  Indoor Speedsoccer Centrum in de provincie Groninngen. Speedsoccer (ook wel 5-a-side football genoemd) is een relatieve nu vorm van voetbal wat gespeeld wordt op een veld omringd met boarding en netten waardoor de bal altijd in het spel blijft. De FC Groningen Trainingsdagen worden ook in seizoen 2018-2019 georganiseerd in het ISC.  

logoknvb

KNVB
Vanzelfsprekend wordt de KNVB ook als samenwerkingspartner van het Amateurconvenant gezien. In samenwerking met de KNVB worden themabijeenkomsten voor kaderleden georganiseerd in het Noordlease Stadion. Daarnaast wordt het project 'train de trainer' uitgevoerd op Corpus den Hoorn, de uitvalsbasis van de Regionale Voetbal Opleiding. Doel van het project is om jeugdtrainers van amateurclubs een kijkje in de keuken te geven bij de jeugdopleiding van FC Groningen. Daarnaast is de KNVB een serieuze gesprekspartner bij de ontwikkeling van het voetballandschap in Noord-Nederland.

Logo de Zwaluwen Jeugdactie

Zwaluwen Jeugdactie
In het afgelopen seizoen is er door ruim 500.000 jeugdvoetballers meegedaan aan het KNVB Zwaluwen Jeugd Bekertoernooi en heeft de voetballende jeugd in totaal € 349.750, = bijeen gevoetbald. 50% van het netto bijeen gevoetbalde bedrag is bestemd voor het Prinses Beatrix Spierfonds en Spieren voor Spieren en is bestemd voor onderzoek naar spierziekte bij jongeren.

De resterende 50% van het bedrag is bestemd voor subsidieaanvragen van amateurverenigingen. Financiële middelen voor o.a. het meer toegankelijke maken van de accommodatie van de verenigingen, denk aan het weghalen van drempels in het clubhuis zodat ook de rolstoelers gemakkelijk in- en uit kunnen. De aanleg/renovatie van een invaliden toilet, een uitje voor het G-team. Zo maar enkele voorbeelden. Voor de precieze subsidie voorwaarden –kijk op de site.