Vrijwilligers

FC Groningen kan niet zonder haar vrijwilligers. Mensen bij wie de clubliefde zo groot is, dat zij zich met veel toewijding belangeloos inzetten voor de Trots van het Noorden én de medesupporters. De groep vrijwilligers is van onschatbare waarde en staat altijd klaar voor de FC!

DSC_6862

FC Groningen is ongelooflijk trots op de groep vrijwilligers die zich wekelijks inzet voor de club. Het is een betrouwbare en hechte groep, die echt bij de groenwitte familie hoort. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor FC Groningen, zonder hen kan de club geen wedstrijden spelen. De dankbaarheid voor het vele werk dat wordt verzet is dan ook groot.

vrijwilligers

In totaal zijn er ruim 400 vrijwilligers, met uiteenlopende leeftijdscategorieën, die taken vervullen in verschillende disciplines. De club heeft dan ook veel te bieden. Vrijwilliger zijn biedt vreugde, ervaring, vriendschap, waardering en onvergetelijke momenten met de FCfamilie. Maar ook cursussen waardoor vrijwilligers certificaten kunnen behalen.

Belangrijk is dat vrijwilligers zich thuis voelen op de club. Daarom heeft de groep een eigen home, het Fluks Hoes genaamd. Dit is tevens de uitvalsbasis tijdens de thuiswedstrijden van FC Groningen in de Euroborg. Tevens worden er met regelmaat leuke activiteiten georganiseerd. Want naast hard werken is vrijwilliger zijn bij FC Groningen ook beregezellig.

Ook vrijwilliger worden? Ga naar werkenbij.fcgroningen.nl