Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van de veelgestelde vragen over FC Groningen Trainen als een Prof.
Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar trainenalseenprof@fcgroningen.nl.

FC Groningen on Tour: voetbalplezier in de herfstvakantie

Groningen organiseert ook dit jaar in de herfstvakantie de FC Groningen on Tour voetbaldagen. Gedurende de vakantieweek worden er voetbaldagen georganiseerd in Winschoten, Stadskanaal, Hoogezand en Groningen. Geef je nu op en doe mee met een gezellige en leerzame FC Groningen on Tour voetbaldag!

FC-Groningen-on-tour-herfstvakantie-2019 aankondiging

Tijdens een FC Groningen on Tour voetbaldag wordt er getraind als een echte FC Groningen Prof, met ditmaal het thema ‘Omschakelen’. De FC Groningen on Tour voetbaldagen is voor alle kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar. Iedereen, ongeacht positie of spelniveau, kan zich aanmelden.
 
De trainers van FC Groningen helpen je graag en geven tips om je te ontwikkelen als speler/speelster. In de ochtend wordt getraind met verschillende oefenvormen. Hierna volgt een sportlunch en in de middag trainen we in circuit- en partijvormen. Kortom een hele dag, van 9.30 uur tot 15.30 uur, lekker voetballen en trainen. Je voelt je een echte profvoetballer voor een dag.
 
Naast de voetbaldag ontvangen de deelnemers twee kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Willem II van zondag 3 november (aftrap 14.30 uur), een certificaat van deelname en de sportlunch.

FC Groningen on Tour is deze herfstvakantie bij:
-vv Bato Winschoten (maandag 21 oktober)
-sc Stadskanaal (woensdag 23 oktober)
-vv Hoogezand (donderdag 24 oktober)
-vv Helpman (vrijdag 25 oktober)


Bij vv Helpman is het zelfs een speciale meiden-editie. Meiden tot en met 16 jaar kunnen zich opgeven voor deze dag vol voetbal en FC Groningen!

Meer weten of aanmelden? Klik op deze link

Doe mee aan de FC Groningen Trainingsdagen!

De FC Groningen Trainingsdagen staan weer op het punt van beginnen. Deze mooie voetbalactiviteit is geschikt voor jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar. De FC Groningen Trainingsdagen worden gehouden op Sportpark Corpus den Hoorn. De eerste training, onder leiding van gediplomeerde FC-trainers, wordt gehouden op vrijdag 27 september. Wil jij trainen als een profvoetballer van FC Groningen? Meld je dan snel aan en doe mee!

FC-Groningen-trainingsdagen-September-2019-online-aankondiging

De FC Groningen Trainingsdagen maken deel uit van het programma ‘Trainen als een Prof.’ De activiteiten zijn gericht op het ontwikkelen van spelers op hun eigen niveau. Uiteraard staat het plezier voorop.
 
FC Groningen Trainingsdagen
Tijdens de FC Groningen Trainingsdagen train je als een echte prof, onder begeleiding van gediplomeerde FC-trainers. De oefensessies worden gehouden op acht opeenvolgende vrijdagen op Sportpark Corpus den Hoorn. De trainingsdagen zijn ingedeeld in thema’s en met behulp van de FC Groningen Strippenkaart kun je zelf de thema’s kiezen. Hoe vaak en waarop jij wilt trainen, bepaal je dus helemaal zelf. Je kunt kiezen tussen twee, vier, zes of alle acht trainingsdagen.

Naast de trainingen ontvang je twee kaarten voor de wedstrijd FC Groningen – Willem II op zondag 3 november 14:30 uur. Ook ontvang je een mooie FC Groningen bidon. Ontwikkel jij je tot een echte FC Groningen prof? Meld je dan via deze link aan voor de trainingsdagen en doe vrijdag 27 september al mee aan onze eerste FC Groningen Trainingsdag van dit seizoen. 

Foto winnaars toernooi 3

Wie kunnen er deelnemen?

Iedereen die van voetbal houdt in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar kan deelnamen aan FC Groningen Trainen als een Prof! Jongen, meisje, geen voetbalervaring of veel voetbalervaring; de FC Groningen Trainen als een Prof activiteiten zijn voor iedereen! Onze activiteiten zijn gericht op ontwikkelen van spelers op hun eigen niveau. Geregeld organiseren wij ook speciale activiteiten, zoals een meidendag of een keepersdag.

Wat voor activiteiten organiseert FC Groningen Trainen als een Prof?

Al onze activiteiten zijn te vinden op https://www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof. We organiseren onder andere clinics, Trainingsdagen, Voetbalkampen, on Tour en keepersdagen.

Wat kost deelname aan FC Groningen Trainen als een Prof?

De prijzen voor de FC Groningen Trainen als een Prof activiteiten in 2018 liggen tussen de €42,50 en €165,00. Afhankelijk van het type activiteit.

Wanneer zijn de FC Groningen Trainen als een Prof activiteiten?

Alle data staan vermeldt per activiteit op https://www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof. Als u op het kopje van één van de activiteiten drukt, komen de data naar voren. 
Tijdens de mei- en herfst- en zomervakanties zijn er altijd activiteiten. 

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van een FC Groningen Trainen als een Prof activiteit?

Ja, wanneer de inschrijving definitief is, kan u niet meer kosteloos annuleren. Afhankelijk van het moment van de annulering zullen er administratieve kosten in rekening worden gebracht. Bij annulering in de laatste week voorafgaand aan de activiteit zal 50% van het bedrag in kosten worden gebracht. Vanaf 48 uur voorafgaand, zal het hele bedrag worden doorbelast.

Na aanmelding heb ik geen bevestiging ontvangen, hoe kan dit?

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Hieronder staat beschreven welke oorzaken het mogelijk zijn:
1. Er is een foutief e-mailadres opgegeven.
2. De automatisch gegenereerde e-mail wordt niet toegestaan door uw provider.
3. De bevestigingsmail staat in de ongewenste map. 

Mocht u de bevestigingsmail opnieuw willen ontvangen? Dan kan u mailen naar trainenalseenprof@fcgroningen.nl.
 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

De betaling kan worden overgemaakt naar het rekeningnummer wat in de bevestigingsmail wordt vernoemd. 
Mocht u dit rekeningnummer niet kunnen vinden of willen informeren naar mogelijk andere alternatieve betaalwijze, kunt u mailen naar 
​trainenalseenprof@fcgroningen.nl.

Hoeveel deelnemersplaatsen zijn er voor een FC Groningen Trainen als een Prof activiteit?

FC Groningen Trainen als een Prof stelt een maximum vast van 85 deelnemers per activiteit. Dit is afhankelijk van de accomodatie en samenwerking met de desbetreffende vereninging.

Hoe ziet de oefenstof eruit?

FC Groningen Trainen als een Prof oefenstof wordt samengesteld in samenwerking met de FC Groningen opleiding. De oefenstof wordt altijd aangepast op niveau, (weers)omstandigheden en leeftijd.

Hoe worden de groepen ingedeeld?

FC Groningen Trainen als een Prof deelt de groepen in op basis van leeftijd, voetbalniveau en individuele wensen. Als groep heb je altijd minimaal één eigen trainer. Daarnaast bestaat een groep uit maximaal 12 deelnemers.