string(17) "WP Rocket/Preload"

Zaterdag drie thuiswedstrijden op Corpus den Hoorn.

Donderdag 02 februari 2023 om 13:00

De opleidingsteams van FC Groningen spelen komende zaterdag allen een competitiewedstrijd. De oudste jeugdteams, FC Groningen onder-21 en Onder-18, spelen thuis op Corpus den Hoorn, net als FC Groningen onder-13. Het jongste team uit de Opleiding – Onder-12 – staat voor de Derby van het Noorden in Heerenveen. FC Groningen onder-16 heeft een lange reis naar het Limburgse Kerkrade voor de boeg.  

Onder-21
FC Groningen onder-21 heeft na een reeks van 14 ongeslagen wedstrijden in de afgelopen twee duels geen punten gepakt. Komende zaterdag krijgt het oudste opleidingsteam de kans om de draad weer op te pakken. FC Groningen onder-21 neemt het thuis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt om 14:30 uur gespeeld op Sportpark Corpus Den Hoorn.

Onder-18
Ook Onder-18 speelt op Corpus den Hoorn. Zaterdag om 12:30 uur wordt er afgetrapt tegen Excelsior. Beide ploegen hebben een gelijk aantal punten waarbij de ploeg van trainer/coach/manager Melchior Schoenmakers een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Onder-16
De ploeg van trainer/coach/manager Björn Zwikker wist na twee keer gelijkspelen, vorige week te winnen van N.E.C. Zaterdag reist FC Groningen onder-16 af naar Limburg om het op te nemen tegen Roda JC. Het wordt een lange dag met een flinke busreis. Aftrap in Kerkrade is om 15.00 uur.

Onderbouw
FC Groningen onder-14 speelt zaterdag uit om 15:00 uur bij FC Dordrecht. Op Corpus speelt de onder-13 zaterdag om 10:00 uur tegen De Graafschap, terwijl Onder-12 het opneemt in de Derby van het Noorden op bezoek bij SC Heerenveen. Deze wedstrijd wordt om 09.45 uur afgetrapt op Sportpark Skoatterwâld.

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

FC Groningen zet volgende stap bij meidenvoetbal, Kingma fulltime in dienst

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

1 week geleden

FC Groningen verlengt contract met keeper Baron