string(17) "WP Rocket/Preload"

Vier thuisduels voor FC Groningen Opleiding.

Vrijdag 22 maart 2024 om 10:13

Het eerste elftal van FC Groningen komt in de interlandbreak dit weekend niet in actie. Teams in de FC Groningen Opleiding gaan zaterdag wel het veld op. Er staan vier thuisduels op het programma op Sportpark Corpus den Hoorn.

FC Groningen Meiden onder-16 trapt de voetbalzaterdag al om 09.15 uur af met een thuiswedstrijd tegen Wildervank jongens onder-15. FC Groningen onder-14 speelt om 10.30 uur de Noordelijke clash tegen Cambuur. FC Groningen onder-13 ontvangt Twente/Heracles Academie. Dat duel wordt afgetrapt om 12.00 uur. FC Groningen onder-16 sluit de voetbalzaterdag af met een wedstrijd tegen FC Den Bosch. Dat duel begint om 13.00 uur.

Operatie Ring Zuid
De wedstrijden op Sportpark Corpus den Hoorn zijn gratis te bezoeken. Liefhebbers die een kijkje komen nemen wordt geadviseerd waar mogelijk op de fiets naar het sportpark te komen. Vanaf dit weekend start Operatie Ring Zuid hetgeen tot aan september veel verkeershinder met zich meebrengt.  Voetballiefhebbers die afhankelijk zijn van de auto wordt geadviseerd www.groningenbereikbaar.nl te checken voor vertrek. Hier staat welke routes wel en niet toegankelijk zijn. Houd de komende maanden in ieder geval rekening met fors extra reistijd.

Uitwedstrijden
De twee oudste lichtingen in de Opleiding spelen een uitwedstrijd. FC Groningen onder-21 gaat op bezoek bij De Graafschap, aftrap 14.30 uur. FC Groningen onder-18 speelt uit bij Vitesse en trapt af om 12.00 uur. FC Groningen onder-15 speelt om 13.00 uur uit bij WSV en FC Groningen onder-12 reist naar Emmen. FC Emmen is om 10.00 uur de tegenstander.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Invulling trainersposities Opleiding nieuwe seizoen

6 dagen geleden

Vier duels op Corpus, onder-21 naar Zwolle

01:53
2 weken geleden

Dillema genomineerd voor eretitel Leonardo Hotels Strijder van het Jaar