string(17) "WP Rocket/Preload"

Opleiding: Volle voetbalzaterdag op Corpus.

Donderdag 20 april 2023 om 13:44

Een vol programma komende zaterdag op Sportpark Corpus den Hoorn. De gehele bovenbouw speelt een thuiswedstrijd, ook FC Groningen onder-13 speelt een thuisduel. Vanaf 12.00 uur wordt er volop gevoetbald op Sportpark Corpus den Hoorn. Wie zaterdag één van de thuiswedstrijden wil bezoeken en met de auto naar het sportpark komt, moet rekening houden met wegwerkzaamheden rond Corpus den Hoorn.

FC Groningen onder-21 neemt het om 14.30 uur op tegen PEC Zwolle. De selectie onder leiding van trainer/coach/manager Sander van Gessel doet nog mee voor een positie in de top van de competitie. Koploper Almere City lijkt uit zicht. Eerder in de competitie werden de Zwollenaren met 3-0 verslagen.

FC Groningen onder-18 komt om 12.30 uur in actie. De ploeg van trainer/coach/manager Melchior Schoenmakers ontvangt De Graafschap. Net als Onder-21 doet het team mee in de top van de competitie, al is koploper Vitesse uit het zicht. Eerder dit seizoen werd in Doetinchem met 1-1 gelijkgespeeld.

FC Groningen onder-16 neemt het om 14.30 uur op tegen Excelsior. Beide ploegen staan dichtbij elkaar op de ranglijst waarbij de selectie van trainer/coach/manager Björn Zwikker twee punten voorsprong heeft. Eerder dit seizoen verloor Onder-16 in Rotterdam een doelpuntrijk duel met 3-2.

FC Groningen onder-13 trapt de volle voetbalmiddag op Corpus den Hoorn om 12.00 uur. Het team van trainer/coach/manager Dirick-Jan van Strien speelt tegen Helmond Sport. De selectie van FC Groningen onder-12 moet samen met trainer/coach/manager Jordi Biemolt en de rest van de staf vroeg opstaan. Onder-12 speelt om 10.30 uur uit bij FC Volendam.

Liefhebbers die zaterdag één van de thuiswedstrijden op Sportpark Corpus den Hoorn wil bezoeken en met de auto komt, moet rekening houden met wegwerkzaamheden rond het sportpark. Kijk voor de meest actuele informatie en omleidingsroutes op www.groningenbereikbaar.nl

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Oefenprogramma FC Groningen onder-21 en Onder-19

2 weken geleden

FC Groningen weet De Jonge langer te binden

2 weken geleden

Spelers Opleiding presteren op en naast het veld