string(17) "WP Rocket/Preload"

Opleiding: Nieuwe serie ‘Van eigen bodem’.

Donderdag 30 maart 2023 om 13:32

FC Groningen is trots op alle spelers uit de Opleiding. Jongens en ook meiden die dromen van Euroborg en iedere dag keihard werken om beter te worden. Beter worden als voetballer, als atleet, als topsporter en als mens. Eén ding hebben alle spelers uit de Opleiding gelijk; ooit zijn ze vanuit plezier in de sport begonnen bij een amateurclub. In de serie ‘Van eigen bodem’ kijkt FC Groningen met verschillende spelers uit de Opleiding terug op de start op het voetbalveld en vooruit naar de dromen die er zijn.

De serie wordt afgetrapt met de 12-jarige Mohammad Alsayed Khalil. Hij speelt in FC Groningen onder-13. Net als veel andere spelers binnen de Opleiding begon hij met voetballen bij één van de verenigingen aangesloten bij het FC Groningen Amateurconvenant. LTC uit Assen was zijn eerste club en via de Voetbalschool voor FC Groningen en ACV Assen kwam de huidige speler van FC Groningen onder-13 in de Opleiding van de Trots van het Noorden terecht.

Mo droomt van spelen in het eerste van FC Groningen. Keihard trainen vol passie en overgave heeft geresulteerd in een plek binnen de Opleiding. Plezier maken, doorzetten en iedere dag beter willen worden. Dat is wat deze speler typeert.

Voor FC Groningen voetballen maakt hem blij, acties maken vindt hij het leukst. Veel van die acties zitten dan ook verwerkt in de eerste aflevering van de contentserie over de Opleiding ‘Van eigen bodem.’ Bekijk hieronder de eerste aflevering.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

1 week geleden

Invulling trainersposities Opleiding nieuwe seizoen

1 week geleden

Vier duels op Corpus, onder-21 naar Zwolle