string(17) "WP Rocket/Preload"

Opleiding: Komend weekend alleen teams uit onderbouw in actie.

Donderdag 23 maart 2023 om 14:00

Zaterdag 25 maart spelen vier  opleidingsteams van FC Groningen. De twee oudste opleidingsteams komen niet in actie vanwege de interlandperiode. Onder-13 en Onder-12 spelen thuis op Sportpark Corpus den Hoorn tegen respectievelijk Quick en De Graafschap. FC Groningen onder-16 speelt in Nijmegen tegen Voetbalacademie N.E.C en Onder-14 speelt in Tilburg tegen Willem ll.

Door de interlandperiode liggen de competities van FC Groningen onder-21 en Onder-18 komend weekend stil. Agan Mjaki van Onder-21 is opgeroepen voor Jong Albanië, hij speelt vrijdag 24 maart tegen Polen.

Ook de Fin Nikolas Talo uit Onder-21 is opgeroepen bij het jeugdteam van zijn geboorteland. Hij reist met Jong Finland naar Turkije en speelt daar twee oefeninterlands tegen Macedonië en Bulgarije. Samuel Dikos is opgeroepen voor Slowakije onder-17. Met Dikos als captain gingen de Slowaken met 2-0 onderuit op bezoek in Portugal. Dikos komt de komende periode nog in actie tegen Tsjechië en Polen.

Onder-16
Vorige week won de ploeg van trainer/coach/manager Björn Zwikker met 2-1 van Roda JC Kerkrade. Komende zaterdag reist FC Groningen onder-16 af naar Nijmegen om het op te nemen tegen hekkensluiter Voetbalacademie N.E.C, deze wedstrijd zal om 12.00 uur worden afgetrapt.

Onderbouw
FC Groningen onder-14 speelt zaterdag in Tilburg tegen Willem ll, aftrap is om 12.00 uur. Onder-13 speelt op Corpus den Hoorn tegen het Haagse Quick, deze wedstrijd wordt gespeeld om 11.30 uur. FC Groningen onder-12 speelt op Corpus den Hoorn tegen De Graafschap.

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

FC Groningen zet volgende stap bij meidenvoetbal, Kingma fulltime in dienst

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

1 week geleden

FC Groningen verlengt contract met keeper Baron