string(17) "WP Rocket/Preload"

Opleiding: Alleen onderbouw komend weekend in actie.

Vrijdag 28 april 2023 om 09:07

Drie teams binnen de FC Groningen Opleiding komen aanstaande zaterdag 29 april in actie in de competitie. Het betreffen allen selecties uit de onderbouw. Onder 14 en Onder 13 spelen thuis op Corpus tegen FC Twente/Heracles en Go Ahead Eagles. Onder-12 gaat op bezoek bij De Graafschap.

Een zaterdag Noord tegen Oost wanneer de actieve teams binnen de Opleiding allen een tegenstander uit het Oosten van het land treffen.

FC Groningen onder-14 onder leiding van trainer/coach/manager Jeroen Scholma ontvangt de leeftijdsgenoten van FC Twente/Heracles om 12.30 uur op Sportpark Corpus den Hoorn. Een half uur eerder wordt de voetbalzaterdag op Corpus afgetrapt door FC Groningen onder-13. De selectie van trainer/coach/manager Dirick Jan van Strien ontvangt om 12.00 uur Go Ahead Eagles.

FC Groningen onder-12 – de selectie onder leiding van trainer/coach/manager Jordi Biemolt – reist naar Doetinchem voor een wedstrijd tegen De Graafschap. Aftrap is al om 10.00 uur.

Liefhebbers die zaterdag een wedstrijd willen bekijken op Sportpark Corpus den Hoorn, dienen rekening te houden met wegwerkzaamheden. Kijk voor de actuele stremmingen en omleidingsroutes om www.groningenbereikbaar.nl  

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Zaterdag een noordelijke clash voor Onder-18, Onder-15 start competitie met thuisduel

1 week geleden

Volle voetbalzaterdag op Corpus

02:17
2 weken geleden

Primeur op Corpus voor Meiden onder-16