string(17) "WP Rocket/Preload"

Kraker op Corpus: O21 tegen titelconcurrent Feyenoord.

Vrijdag 19 april 2024 om 12:49

FC Groningen onder-21 ontvangt morgen (zaterdag 20 april) concurrent Feyenoord op Sportpark Corpus den Hoorn. Beide ploegen zijn in een hevige strijd verwikkeld om het kampioenschap in de voorjaarscompetitie. FC Groningen onder-18 krijgt PSV op bezoek in Groningen. Alle wedstrijden van de FC Groningen Opleiding zijn gratis te bezoeken voor voetballiefhebbers.

FC Groningen onder-21 staat op dit moment tweede, met één punt achterstand op koploper Feyenoord. Bij winst kan de ploeg van trainer/coach Sander van Gessel de koppositie in de voorjaarscompetitie overnemen, en met dan nog drie wedstrijden te gaan zichzelf in een goede positie maneuvreren.

Bij een kampioenschap mag het team strijden om het algehele landskampioenschap van dit seizoen, en eventueel promotie naar de Betnation Divisie (ook wel Tweede Divisie genoemd). De wedstrijd begint zaterdag om 14.00 uur op Corpus. Publiek is van harte welkom!

FC Groningen onder-18 ontvangt iets eerder op de dag de huidige nummer 5 van Divisie 1A, PSV. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt. De meiden van FC Groningen onder-16 spelen op hetzelfde tijdstip in Gieten tegen Gieten/Eext. De jongens van dezelfde leeftijdscategorie trekken naar Sportcentrum Papendal, waar Vitesse op ze wacht, de aftrap is om 12.00 uur.

FC Groningen onder-15 en Onder-14 spelen de vroegste thuiswedstrijden op zaterdag. Eerstgenoemden komen om 09.30 uur in actie tegen Veendam 1894, en Onder-14 speelt om 11.00 uur tegen VVOG uit Harderwijk.

De jongste jeugdteams maken een trip naar Gelderland. Om 12.30 uur speelt FC Groningen onder-13 in Doetinchem tegen de Graafschap en om 11.00 uur speelt FC Groningen onder-12 tegen N.E.C.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Invulling trainersposities Opleiding nieuwe seizoen

6 dagen geleden

Vier duels op Corpus, onder-21 naar Zwolle

01:53
2 weken geleden

Dillema genomineerd voor eretitel Leonardo Hotels Strijder van het Jaar