string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Zeer geslaagde handtekeningenmiddag Junior Club.

Dinsdag 22 oktober 2019 om 17:23

De handtekeningenmiddag voor leden van de FC Groningen Junior Club was een groot succes. Ongeveer 200 clubleden hadden zich aangemeld voor de gratis handtekeningenmiddag en waren dinsdagmiddag in het Hitachi Capital Mobility Stadion te gast. Daarmee was de handtekeningenmiddag ‘helemaal uitverkocht.’ Spelers en staf zetten ontelbare handtekeningen, gingen honderden keer op de foto en maakten vele praatjes met fans tijdens een uiterst vrolijke middag. 

IMG-20191022-WA0004

De spelers hadden zich op diverse plekken in het stadion opgesteld om handtekeningen aan jonge fans uit te delen. Op deze manier kregen de handtekeningenjagers ook direct een goede rondleiding door het gehele stadion. Zo werden de Office Centre Lounge, de persruimte, skyboxen en de kleedkamer bezocht. De trainers van FC Groningen zaten in de FanCorner. Uiteraard was mascotte Groby ook aanwezig om diverse knuffels en high fives uit te delen. 

IMG-20191022-WA0005

Handtekeningen en foto’s
De handtekeningenmiddag van de Junior Club was voor de leden de uitgelezen mogelijkheid om nog dichterbij de spelers van de Trots van het Noorden te komen. Dichterbij dan ooit. Spelers en staf namen deze middag alle tijd voor de jonge fans! Door het enorme aantal clubleden was het af en toe even wachten voor sommige kinderen, maar dat was het zeker waard.

IMG-20191022-WA0009

Naast het verzamelen van handtekeningen, gingen vele jonge supporters met de spelers op de foto, werden er tientallen vragen gesteld en kregen de spelers uiteraard veel succeswensen richting de Derby van het Noorden van aankomende zondag. Ook werd vaak aan Kaj Sierhuis gevraagd, of hij nog een bult op zijn hoofd had. De spits kon erom lachen en maakt het gelukkig goed. 

IMG-20191022-WA0003

Handtekeningenboekje
Leden van de FC Groningen Junior Club hadden voorafgaand aan de handtekeningenmiddag bij de laatstverschenen Coooool, het clubblad van de Junior Club, een superhandig handtekeningenboekje ontvangen. Na afloop van de middag ging een groot aantal jonge fans tevreden naar huis met een handtekeningenboekje vol persoonlijke krabbels. De succesvolle handtekeningenmiddag leverde bij zowel de fans als de spelers van FC Groningen veel vrolijke gezichten op.
 
Word lid!
Wil jij volgend jaar ook aanwezig zijn bij de handtekeningenmiddag, of meedoen aan één van de andere super coole activiteiten van de FC Groningen Junior Club? Word dan snel lid en ontvang vele voordelen. Aanmelden kan hier. 

IMG-20191022-WA0008

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’