string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Woensdag start verkoop Willem II-uit. Komende thuisduels in volle Euroborg.

Dinsdag 09 april 2024 om 17:10

FC Groningen speelde afgelopen weekend in de ramvolle Euroborg. Ook de kaartverkoop voor de resterende thuisduels in de competitie gaat hard. Zondag wordt de Trots van het Noorden gesteund door een vol uitvak in Venlo. Vanaf woensdag 09.00 uur kunnen supporters uit de voorrangsgroep een buskaart kopen voor Willem II-uit.

FC Groningen speelt in de competitie nog thuis tegen Cambuur (zaterdag 20 april, 21.00 uur) en Roda JC Kerkrade (vrijdag 10 mei, 20.00 uur). Voor beide wedstrijden is er in de reguliere verkoop nog een klein aantal tickets beschikbaar via https://tickets.fcgroningen.nl.

FC Groningen heeft daarom de kaartenmarkt opengezet op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune. Seizoenkaarthouders die niet naar (één van) de wedstrijden gaan, kunnen hun ticket via de kaartenmarkt beschikbaar stellen aan medesupporters. De kaartenmarkt is te bereiken via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Voor beide wedstrijden geldt een clubcardverplichting. De club kiest voor geregistreerde zodat op de thuisvakken in Euroborg daadwerkelijk FC-supporters zitten. Seizoenkaarthouders die hun kaart daadwerkelijk verkopen via de kaartenmarkt, krijgen een vergoeding ter waarde van 1/19 van hun seizoenkaart. Meer informatie over de kaartenmarkt is te vinden in dit nieuwsbericht.

FC Groningen speelt op vrijdag 26 april om 20.00 uur in Tilburg tegen koploper Willem II. De kaartverkoop voor deze belangrijke wedstrijd start woensdag 10 april om 09.00 uur voor de supporters die horen bij de voorrangsgroep. Seizoenkaart- en clubcardhouders zijn woensdag 17 april vanaf 09.00 uur aan de beurt.

Er zijn 600 tickets beschikbaar voor FC-supporters. Het is mogelijk om met de bus vanaf Euroborg naar Tilburg af te reizen, of via een pendelbusregeling. Hierbij gaan supporters eerst met de auto naar een opstaplocatie en zal het laatste deel van de reis worden afgelegd per bus. Een ticket voor de Fantour vanaf Euroborg kost €35,-. Een kaart voor de pendelbus vanaf een locatie elders in het land bedraagt €27,-. Supporters die een ticket kopen voor de pendelbus wordt verzocht met vier personen per auto naar de opstaplocatie te reizen. Tickets zijn enkel te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl.

FC Groningen speelt komend weekend op zondag 14 april in Venlo tegen VVV-Venlo. De ploeg wordt gesteund door een volledig uitverkocht uitvak. Kaartverkoop voor de laatste uitwedstrijd in de competitie op bezoek bij Telstar (vrijdag 3 mei) begint volgende week, woensdag 17 april.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

1 week geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht