string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kaartenmarkt geopend voor thuisduels met Cambuur en Roda JC.

Dinsdag 09 april 2024 om 09:00

De kaartverkoop voor de twee resterende thuisduels in de competitie gaat dusdanig hard dat voor zowel het duel met Cambuur als de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade de kaartenmarkt is geopend. Seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune die op zaterdag 20 april of vrijdag 10 mei verhinderd zijn, kunnen hun kaart aanbieden aan medesupporters van FC Groningen.

De Trots van het Noorden speelt op zaterdag 20 april tegen Cambuur, de aftrap is om 21.00 uur. De laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen staat gepland op vrijdag 10 mei tegen Roda JC Kerkrade, de aftrap is dan om 20.00 uur Voor beide wedstrijden geldt een clubcardverplichting. De club kiest voor geregistreerde zodat op de thuisvakken in Euroborg daadwerkelijk FC-supporters zitten. Voor de laatste reguliere tickets, ga snel naar https://tickets.fcgroningen.nl.

Voor het duel met Cambuur geldt dat supporters met een seizoenkaart of clubcard maximaal twee tickets kunnen (bij)kopen. Voor de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade geldt maximaal één ticket per seizoenkaart of clubcard. Aankopen via de kaartenmarkt is alleen mogelijk voor supporters die dit aankooprecht nog niet hebben gebruikt in de reguliere verkoop. In de Ticketshop staat je totale aankooprecht.

Vijfjaarkaart- en seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune die op zaterdag 20 april tegen Cambuur of vrijdag 10 mei tegen Roda JC Kerkrade niet naar (één van) de wedstrijden kunnen, hebben de mogelijkheid hun kaart aan te bieden via de kaartenmarkt. De prijs voor het ticket gekocht via de kaartenmarkt ligt hoger dan de reguliere prijs omdat hierin onder meer administratiekosten zijn meegenomen.

Aanbieders krijgen – wanneer de plekken daadwerkelijk worden verkocht – 1/19 deel van de prijs van hun seizoenkaart binnen 15 werkdagen van FC Groningen teruggestort op het bij de club bekende rekeningnummer. De Tonny van Leeuwen Tribune is al het gehele seizoen uitverkocht, de kaartenmarkt zal niet worden geopend op deze tribune.

Je kaart aanbieden

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Ga rechtsboven in het menu naar ‘Mijn seizoenkaarten’;
  • Je selecteert voor welke wedstrijd je jouw seizoenkaartplek wilt verkopen en vinkt deze aan;
  • Je klikt bovenin op ‘Verkopen’;
  • Vul jouw IBAN in, bundel eventueel meerdere posities voor verkoop en klik op ‘Bevestigen’;
  • Jouw plaats is direct aangeboden voor de verkoop. Je ontvangt een bevestiging per e-mail als deze is doorverkocht.

Een kaart kopen via kaartenmarkt

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Navigeer bovenin naar de tekst ‘Naar Kaartenmarkt’ of zoek direct je gewenste wedstrijd en klik op de button ‘Naar Kaartenmarkt’;
  • Selecteer zelf je plaatsen en rond de bestelling af;

Wanneer je de kaart hebt aangeboden in de Kaartenmarkt, maar toch weer uit de verkoop wilt halen, ga je naar Kaartenmarkt zoals hierboven omschreven. Je selecteert de kaart in de kaartenmarkt en vinkt deze aan. Klik daarna op ‘uit de verkoop halen’. Eenmaal verkocht, betekent verkocht. Dan is het niet mogelijk om de kaart uit de verkoop te halen.

Gerelateerd nieuws.

3 maanden geleden

Kaartverkoop halve finale beker start maandag 09.00 uur met eerste fase

4 maanden geleden

Ben jij tot en met maart bij alle competitieduels in Euroborg? Bestel ‘Euroborg 5’

5 maanden geleden

Ben jij er na de winterstop weer bij? Bestel nu ‘Euroborg 5’