string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vroege wedstrijd op zondag, supportersplein open om 10.15 uur.

Vrijdag 05 april 2024 om 10:02

FC Groningen maakt zich op voor de eerste van nog drie thuisduels in het reguliere seizoen. NAC Breda is zondagmiddag de tegenstander, de aftrap is om 12.15 uur. De Trots van het Noorden kan de support van een volle Euroborg verwachten. Supporters kunnen vanaf 10.15 uur samenkomen op het supportersplein.

Het supportersplein is de ideale plek voor een hapje of een drankje, ook kunnen hier de laatste supportersartikelen worden gekocht. Nog steeds geldt 30% korting op alle Robey-items van het seizoen 2023/2024.

Shirt van je dromen
Kinderen kunnen op het supportersplein het ‘shirt van je dromen’ ontwerpen. Samen met partner Scapino geeft FC Groningen jonge supporters tot en met 12 jaar de kans het ‘shirt van je dromen’ te maken. Het shirt dat door een jury uiteindelijk als winnaar wordt verkozen, maakt kans het komende seizoen – 2024/2025 – daadwerkelijk te worden gedragen tijdens een competitiewedstrijd van de eerste selectie.

De opbrengsten die voortvloeien uit het gezamenlijke project komen ten goede aan Jeugdfonds Sport & Cultuur. Met steun van Jeugdfonds Sport & Cultuur kunnen kinderen die in financiële zorgen opgroeien blijven sporten en bewegen. Zo betaalt het fonds bijvoorbeeld de contributie voor een sportvereniging voor kinderen of jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om lid te worden van een vereniging. Jonge supporters kunnen ook digitaal meedoen of een blanco ontwerp ophalen bij één van de elf winkels van Scapino in de regio. Na afloop van de wedstrijd worden de blanco ontwerpen uitgedeeld bij ingangen 3 en 4 van Euroborg.

Hardcups
De spelersbus van FC Groningen komt omstreeks 10.30 uur aan bij de hoofdingang van het stadion, de deuren van Euroborg openen om 10.45 uur. Eten en drinken dat buiten het stadion is aangekocht, mag niet mee naar binnen. Op alle drie de publiekstribunes zijn verschillende horecapunten te vinden, waar eten en drinken kan worden gekocht. Warme snacks zijn te koop bij de horeca-units met een frituur, voor koud drinken kunnen supporters terecht bij één van de containers. Het is enkel mogelijk aankopen in Euroborg met PIN af te rekenen. Drinken wordt op alle tribunes uitgeserveerd in FC Groningen hardcups. Op deze bekers zit een statiegeld van €2,- per hardcup.

Kaartenmarkt
De publiekstribunes van Euroborg zijn nagenoeg uitverkocht. Kijk voor de allerlaatste tickets op de FC Groningen Ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl. De club heeft op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune de kaartenmarkt opengezet. Seizoenkaarthouders die zondag niet naar de wedstrijd kunnen, hebben de mogelijkheid hun plaats in het stadion hier aan te bieden aan medesupporters. Meer informatie over de kaartenmarkt is te lezen in dit bericht.

Supporters die zondag met de auto naar Euroborg komen, dienen rekening te houden met wegwerkzaamheden. Vorige maand is men Operatie Ring Zuid hervat. Dit kan de komende maanden tot verkeershinder leiden waarmee ook supporters van FC Groningen op wedstrijddagen te maken kunnen krijgen. Meer informatie is te vinden op www.groningenbereikbaar.nl

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Mogelijke huldiging in Euroborg

3 dagen geleden

Van Bergen kopt FC Groningen naar absolute climax

4 dagen geleden

Lukkien: ‘Vol gas geven voor de winst’