string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Ticketverkoop duel met NAC gaat keihard, kaartenmarkt geopend.

Dinsdag 02 april 2024 om 15:02

De kaartverkoop voor het aankomende thuisduel met NAC Breda gaat dusdanig hard dat FC Groningen de kaartenmarkt heeft opengezet. Seizoenkaarthouders en supporters met een vijfjaarkaart op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune die niet naar de wedstrijd gaan, kunnen hun plek via de kaartenmarkt op de FC Groningen Ticketshop aanbieden. De kaartenmarkt zal niet worden geopend op de Tonny van Leeuwen Tribune.

FC Groningen trapt zondagmiddag (7 april) om 12.15 uur af tegen NAC Breda. Er zijn met nog vijf dagen tot de wedstrijddag, nog slechts enkele honderden tickets beschikbaar via de reguliere verkoop. Vandaar dat FC Groningen dinsdagochtend 2 april de kaartenmarkt heeft opengezet. De kaartenmarkt is te vinden via https://tickets.fcgroningen.nl

Vijfjaarkaart- en seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune die zondag niet naar de wedstrijd kunnen, hebben de mogelijkheid hun kaart aan te bieden via de kaartenmarkt. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen per kaart maximaal drie beschikbaar gekomen tickets aankopen. De prijs voor het ticket ligt hoger dan de reguliere prijs omdat hierin onder meer administratiekosten zijn meegenomen.

Voor het duel met NAC Breda geldt dat supporters met een seizoenkaart of clubcard maximaal drie tickets kunnen (bij)kopen. Aankopen via de kaartenmarkt is alleen mogelijk voor supporters die dit aankooprecht nog niet hebben gebruikt in de reguliere verkoop. Supporters die bijvoorbeeld in de reguliere verkoop twee tickets hebben (bij)(gekocht, hebben recht om via de kaartenmarkt nog één extra ticket aan te schaffen. In de Ticketshop staat je totale aankooprecht.

Aanbieders krijgen – wanneer de plekken daadwerkelijk worden verkocht – 1/19 deel van de prijs van hun seizoenkaart binnen 15 werkdagen van FC Groningen teruggestort op het bij de club bekende rekeningnummer. De Tonny van Leeuwen Tribune is al het gehele seizoen uitverkocht, de kaartenmarkt zal niet worden geopend op deze tribune.

Je kaart aanbieden

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Ga rechtsboven in het menu naar ‘Mijn seizoenkaarten’;
  • Je selecteert voor welke wedstrijd je jouw seizoenkaartplek wilt verkopen en vinkt deze aan;
  • Je klikt bovenin op ‘Verkopen’;
  • Vul jouw IBAN in, bundel eventueel meerdere posities voor verkoop en klik op ‘Bevestigen’;
  • Jouw plaats is direct aangeboden voor de verkoop. Je ontvangt een bevestiging per e-mail als deze is doorverkocht.

Een kaart kopen via kaartenmarkt

  • Log in bij de online ticketshop via https://tickets.fcgroningen.nl;
  • Navigeer bovenin naar de tekst ‘Naar Kaartenmarkt’ of zoek direct je gewenste wedstrijd en klik op de button ‘Naar Kaartenmarkt’;
  • Selecteer zelf je plaatsen en rond de bestelling af;

Wanneer je de kaart hebt aangeboden in de Kaartenmarkt, maar toch weer uit de verkoop wilt halen, ga je naar Kaartenmarkt zoals hierboven omschreven. Je selecteert de kaart in de kaartenmarkt en vinkt deze aan. Klik daarna op ‘uit de verkoop halen’. Eenmaal verkocht, betekent verkocht. Dan is het niet mogelijk om de kaart uit de verkoop te halen.  

Gerelateerd nieuws.

60 minuten geleden

Euroborg zaterdag geopend vanaf 19.30 uur, Sankoh signeert in de FC Groningen Store

2 uur geleden

‘Kolkende Euroborg twaalfde, dertiende en veertiende man’

2 uur geleden

Kraker op Corpus: O21 tegen titelconcurrent Feyenoord