string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Volop support in duels met Friese tegenstanders.

Maandag 16 januari 2023 om 16:30

De komende twee duels voor FC Groningen zijn clashes met Friese tegenstanders. Zondag in Heerenveen wordt de Trots van het Noorden gesteund door een volledig uitverkocht uitvak. Donderdag 26 januari speelt de FC om 18.45 uur thuis tegen SC Cambuur. Voor dit duel geldt vrije verkoop. Tickets zijn zonder restricties online te koop.

De Tonny van Leeuwen Tribune is geheel uitverkocht voor de wedstrijd tegen SC Cambuur, op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune is nog wel plek. Supporters die nog geen tickets hebben voor de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur, kunnen deze eenvoudig kopen via https://tickets.fcgroningen.nl. Kom donderdag 26 januari naar Euroborg en strijd mee.

Ook voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente van zondag 5 februari 16.45 uur is de vrije verkoop gestart. Wederom is de Tonny van Leeuwen Tribune al geheel uitverkocht. Bestel eenvoudig tickets via https://tickets.fcgroningen.nl.

Voor de thuiswedstrijden tegen FC Emmen (zaterdag 18 februari 18.45 uur) en Excelsior (zaterdag 25 februari 16.30 uur) zijn kaarten in de voorverkoop te koop. Per Seizoenkaart of clubcard kunnen 2 extra kaarten worden (bij)gekocht via https://tickets.fcgroningen.nl.

PSV-uit
Het uitduel bij FC Volendam van 29 januari 14.30 uur is volledig uitverkocht voor FC-supporters. De kaartverkoop voor PSV-uit – gespeeld op zaterdag 11 februari 20.00 uur – start aanstaande dinsdag 17 januari 09.00 uur voor leden van de Supportersvereniging. Zij kunnen een kaart bestellen voor de SV-bus naar Eindhoven. Vanaf dinsdag 24 januari 09.00 uur zijn de supporters die horen bij de loyaliteitsgroep aan de beurt. Dinsdag 31 januari 09.00 uur start de verkoop voor seizoenkaart- en clubcardhouders. https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

2 maanden geleden

Kaartenmarkt geopend voor thuisduels met Cambuur en Roda JC

3 maanden geleden

Kaartverkoop halve finale beker start maandag 09.00 uur met eerste fase

5 maanden geleden

Ben jij tot en met maart bij alle competitieduels in Euroborg? Bestel ‘Euroborg 5’