string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vervoersregeling PSV-uit gewijzigd naar verplichte buscombi.

Maandag 06 februari 2023 om 14:00

Supporters die FC Groningen aankomende zaterdag steunen in het Philips Stadion op bezoek bij PSV moeten via een verplichte buscombi naar Eindhoven afreizen. Het is niet meer mogelijk voor FC-supporters om met de auto richting de uitwedstrijd te gaan.

FC Groningen speelt zaterdag 11 februari om 20.00 uur tegen PSV in Eindhoven. De 200 supporters die een kaart hebben aangeschaft voor de autocombi kunnen zaterdagmiddag gewoon in Euroborg bij de bussen instappen.

Supporters die willen afzien van een bezoek aan het Philips Stadion vanwege de veranderde vervoersregeling kunnen tot donderdagavond 9 februari 23.59 uur hun ticket teruggeven door het invullen van dit formulier. FC Groningen zal de gemaakte kosten binnen 14 dagen retourneren.

De kaartverkoop voor het duel met PSV in Eindhoven loopt tot donderdag 9 februari 23.59 uur. FC Groningen zal alle supporters die een ticket hebben gekocht een dag voor de wedstrijd per email informeren over instaptijden en voorwaarden van het georganiseerde busvervoer.

Gerelateerd nieuws.

4 uur geleden

Elftal vragen aan… Harry Ploeg (Scholma Print & Media)

22 uur geleden

Verlengperiode nieuwe SCC start na ontknoping KKD-seizoen

23 uur geleden

Laatste trainingen openbaar in Euroborg