string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Verlengperiode nieuwe SCC start na ontknoping KKD-seizoen.

Dinsdag 07 mei 2024 om 17:00

Een spannende competitie eindigt met een absolute kraker. FC Groningen strijdt aankomende vrijdag in Euroborg met Roda JC om een rechtstreeks ticket naar de Eredivisie. De Trots van het Noorden heeft drie punten nodig om direct te promoveren, tegenstander Roda JC heeft genoeg aan een gelijkspel. Het promotieduel in een stijf uitverkochte Euroborg begint om 20.00 uur. De FC start de seizoenkaartverkoop (SCC) voor het aankomende seizoen wanneer duidelijk is op welk niveau de club volgend seizoen actief is.

Mocht FC Groningen aankomende vrijdag promotie veiligstellen, dan zal de periode waarin seizoenkaarthouders hun jaarkaart kunnen verlengen starten op maandag 13 mei om 12.00 uur. Wanneer de FC moet strijden in de play-offs zal de verlengperiode – ongeacht het eindresultaat van die play-offs – starten in de eerste week van juni.

De plaats van huidige seizoenkaarthouders is gereserveerd tot en met zondag 23 juni. Daarna vervalt de reservering en kan iedere supporter vanaf maandag 1 juli 09.00 uur één van de vrijgekomen plaatsen aankopen. De plaatsen die momenteel niet worden bezet door seizoenkaarthouders gaan vanaf het moment van verlengen in de verkoop.

Zoals bekend vindt er komende zomer op de Tonny van Leeuwen Tribune (Noordtribune) een sectorscheiding plaats. Meer informatie hierover staat in dit bericht. In de week na de verlengperiode organiseert FC Groningen meerdere ruildagen voor supporters die – indien mogelijk – willen ruilen van plaats of tribune(deel). Alleen supporters die hun huidige seizoenkaart uiterlijk zondag 23 juni hebben verlengd, komen in aanmerking voor de ruildagen.

De ruildagen zijn:

  • Dinsdag 25 juni: supporters in de huidige vakken A en H (stoelnummer 1 tm 18).
  • Woensdag 26 juni en donderdag 27 juni: supporters op de Noordtribune die van sector willen ruilen.
  • Vrijdag 28 juni: reguliere ruildag voor alle seizoenkaarthouders.

Wanneer er geen verandering plaatsvindt in de naam op de seizoenkaart, het vak, het tribune(deel) of de stadioningang zal het huidige pasje niet worden vervangen. Bewaar de huidige seizoenkaart dus goed. De seizoenkaart is te betalen via Ideal, PayPal, Visa, Mastercard en eenmalige incasso. Ook is het mogelijk om de seizoenkaart in verschillende termijnen te betalen. Bij de balie bij de hoofdingang van Euroborg kan worden gepind.

Gerelateerd nieuws.

1 maand geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 maand geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

1 maand geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024