string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Twee awaydays op het programma, let op datum AZ-uit gewijzigd.

Maandag 27 februari 2023 om 17:00

FC Groningen speelt de komende twee weken twee keer uit. Aankomende zaterdag staat het duel met Feyenoord op het programma, aftrap 20.00 uur. Het uitduel met AZ, een week later, is verplaatst en wordt op zaterdag 11 maart gespeeld. Aftrap bij de wedstrijd in Alkmaar is eveneens om 20.00 uur. De eerstvolgende thuiswedstrijd van FC Groningen is op zondag 19 maart om 12.15 uur tegen sc Heerenveen.

Seizoenkaart- en clubcardhouders die zaterdag mee willen naar De Kuip kunnen tot aanstaande donderdag 2 maart 23.59 uur een ticket kopen via https://tickets.fcgroningen.nl. Diezelfde groep kan vanaf dinsdag 28 februari 09.00 uur een kaart kopen voor de bus naar Alkmaar.

AZ-uit gewijzigd
De speeldatum van de wedstrijd tegen AZ is gewijzigd naar zaterdag 11 maart, aftrap 20.00 uur. Voor de wedstrijdwijziging bekend werd, hadden 107 supporters zich verzekerd van een ticket. Als zij vanwege de wijziging willen afzien van het ticket, kunnen ze dit formulier invullen.

Seizoenkaarthouders kunnen voor alle resterende competitiewedstrijden dit seizoen ticket(s) bijkopen via https://tickets.fcgroningen.nl. Voor het eerstvolgende thuisduel, dat met sc Heerenveen, zal geen vrije voorverkoop zijn. Seizoenkaarthouders kunnen maximaal drie tickets bijkopen.

Alternatieve kaartverkoopregeling
FC Groningen heeft besloten voor de thuiswedstrijden tegen sc Heerenveen en later in het seizoen tegen Ajax, over te gaan op een alternatieve verkoopregeling. De club op basis van data uit het verleden een groep FC-supporters aankooprecht gegeven. Meer informatie over deze alternatieve kaartverkoopregeling is via deze link te vinden.

Voor de overige drie thuisduels tegen; FC Utrecht, N.E.C. en Sparta Rotterdam is de voorverkoop inmiddels gestart. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen twee tickets kopen. Later volgt er vrije verkoop voor deze duels. Bestel alle tickets voor wedstrijden van FC Groningen eenvoudig in de online ticketshop https://tickets.fcgroningen.nl.

Fans van de bezoekende dienen een kaart te kopen voor het uitvak via hun club. Fans van de bezoekende club die een kaart kopen voor de thuisvakken in Euroborg, lopen het risico dat deze wordt geblokkeerd.

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

21 uur geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000