string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht.

Zondag 19 mei 2024 om 08:00

FC Groningen heeft een speciale editie van het Word Groter magazine geproduceerd. In het fullcolour blad, dat als thema persoonlijke groei en ontwikkeling heeft, staan diverse verhalen met hoofdrolspelers, aanvoerders en leiders in het afgelopen seizoen. De uitgave is onder meer verstuurd naar alle seizoenkaarthouders van FC Groningen in de afgelopen succesvolle voetbaljaargang 2023/2024.

In het Word Groter magazine zijn uitgebreide voetbalverhalen te lezen met onder anderen hoofdtrainer Dick Lukkien, aanvoerder Leandro Bacuna en meidentrainer Atty Eelkema. De FC Groningen Opleiding komt aan bod middels een interview met manager Voetbal & Opleiding Art Langeler.

Maatschappelijk
Daarnaast is er veel ruimte en aandacht voor de activiteiten van Stichting FC Groningen in de Maatschappij en zijn er zakelijke verhalen te lezen over Red Bear Tech als hoofdsponsor van het meidenvoetbal, Voorzitter Youp Talens van Talent Group Groningen en netwerkverbinder en FC-duizendpoot Koen Janssen.

Supporters
Uiteraard heeft Word Groter ook aandacht voor de hondstrouwe achterban van FC Groningen. Voorzitter John de Jonge van de FC Groningen Supportersvereniging komt uitgebreid aan het woord en supporterscoördinator Henk Niemeijer vertelt over zijn rol als “kussen tussen club en supporters”, met een duur woord Supporter Liaison Officer (SLO). Niemeijer stuurt vanuit die functie een team van SLO-medewerkers aan en benadrukt dat hij en zijn mensen er voor álle FC-supporters in en buiten Euroborg zijn.

Online versie
Hieronder is de online versie van het Word Groter magazine te lezen. Seizoenkaarthouders 2023/2024 hebben het blad in de brievenbus gekregen.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding