string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Seizoengids Amateurconvenant FC Groningen uitgereikt.

Maandag 27 januari 2020 om 14:39

De eerste exemplaren van de Seizoengids Amateurconvenant FC Groningen zijn zondagmiddag, voorafgaand aan de gewonnen Eredivisiewedstrijd tegen Ajax, uitgereikt aan JO13-1 van SC Stadskanaal. Ambassadeur Jan van Driel overhandigde de eerste exemplaren van het boekwerk aan het team van wapperaars dat zondagmiddag in de middencirkel stond. Een unieke ervaring tijdens een schitterende middag. 

gids uitreiking 2

Seizoengids
Het is de achtste editie van de seizoengids werd dit jaar later dan gebruikelijk uitgebracht zodat verenigingen meer tijd kregen om te participeren in de gids. Alle ruim 200, bij het Amateurconvenant FC Groningen, aangesloten amateurverenigingen krijgen de komende weken één of meerdere exemplaren toegestuurd. In de seizoengids presenteren de aangesloten clubs zichzelf middels een redactionele pagina.
 
Wapperaars
Het Amateurconvenant FC Groningen organiseert door het gehele jaar diverse acties en activiteiten. Zo kan een team van een aangesloten vereniging zich opgeven om voorafgaand aan een wedstrijd in het Hitachi Capital Mobility Stadion als Office Centre Wapperaar in de middencirkel te staan. Samen met je teamgenoten sta je op het veld en wapper je met het immens grote FC Groningen-shirt van hoofdsponsor Office Centre.
 
SC Stadskanaal
Dennis Vijfschaft, trainer/coach van JO13-1 van SC Stadskanaal, meldde zijn team eerder aan als wapperaars op het veld en werd uitgenodigd voor de kraker tegen Ajax. “Ik heb zelf als jonge jongen een keer met mijn team mogen wapperen en gunde de jongens en meiden van het team dat ik nu training geef dezelfde fantastische ervaring,” aldus de jeugdtrainer. Het team van SC Stadskanaal ging zondagmiddag niet alleen met een schitterende ervaring naar huis, maar kreeg ook de eerste exemplaren van de splinternieuwe seizoengids uitgedeeld.
 
Aanmelden
Speel jij bij één van de meer dan 200 aangesloten amateurverenigingen en lijkt het je leuk om met je team in de middencirkel te staan voorafgaand aan de wedstrijd? Zorg dan dat jouw team wordt aangemeld voor de Office Centre Wapperaars.
 
Aanmelden kan via: https://www.fcgroningen.nl/amateurconvenant/activiteiten/wapperaars 
 

wapperaars

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven