string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Oudste lichtingen Opleiding zaterdag in actie op Corpus.

Vrijdag 01 maart 2024 om 13:17

De oudste lichtingen binnen de Opleiding van FC Groningen spelen zaterdag een thuiswedstrijd op Sportpark Corpus den Hoorn. FC Groningen onder-21 neemt het op tegen De Graafschap, FC Groningen onder-18 speelt tegen Vitesse. Ook FC Groningen onder-15 komt in actie op Corpus.

FC Groningen onder-15 trapt al om 09.30 uur de voetbalzaterdag af in de stadsderby tegen Oranje Nassau. Onder-18 en Onder-21 starten pas in de middag aan hun wedstrijden. Aftrap van het duel van FC Groningen onder-18 met Vitesse staat gepland om 12.30 uur. Het team zal spelen met rouwbanden vanwege het trieste overlijden van staflid Henk Mulder eerder deze maand. Ook zal voorafgaand aan het duel een minuut stilte plaatsvinden ter nagedachtenis aan de assistent-scheidsrechter.

FC Groningen onder-21 trapt af om 14.00 uur voor de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Voetballiefhebbers die de wedstrijden op Sportpark Corpus den Hoorn willen volgen, dienen op hun route richting het sportpark rekening te houden met wegwerkzaamheden. De afrit 36a Groningen-Corpus is dicht voor verkeer vanaf het Julianaplein/Ring West. De afrit 36 aan de andere kant, voor verkeer vanuit Drachten (A7) blijft open. Kijk voor meer informatie op www.groningenbereikbaar.nl.

FC Groningen onder-16 speelt zaterdag uit bij FC Den Bosch, de aftrap is om 12.30 uur. Voor FC Groningen onder-14 staat in Friesland het duel met Cambuur op het programma, de aftrap is om  11.00 uur. FC Groningen onder-13 begint een uur eerder – om 10.00 uur – aan het uitduel bij Twente/Heracles Academie. FC Groningen onder-12 speelt net als Onder-14 bij Cambuur. Dat duel wordt afgetrapt om 10.00 uur. FC Groningen Meiden onder-16 speelt om 11.30 uur uit bij VV Harkstede.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Drie duels op Corpus, Onder-21 reist naar Friesland

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

2 weken geleden

Prachtige affiches op Corpus op volle voetbalzaterdag voor Opleiding