string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

OPLEIDING: videoserie: ‘Van eigen bodem’ Avishay Lachman.

Donderdag 13 april 2023 om 11:33

FC Groningen is trots op alle spelers uit de Opleiding. Jongens en ook meiden die dromen van Euroborg en iedere dag keihard werken om beter te worden. Beter worden als voetballer, als atleet, als topsporter en als mens. Eén ding hebben alle spelers uit de Opleiding gelijk; ooit zijn ze vanuit plezier in de sport begonnen bij een amateurclub. In de serie ‘Van eigen bodem’ kijkt FC Groningen met verschillende spelers uit de Opleiding terug op de start op het voetbalveld en vooruit naar de dromen die er zijn.

Avishay Lachman speelt bij FC Groningen onder-14. Na acht mooie jaren bij HFC’15 stroomde de centrale verdediger in bij de Opleiding van FC Groningen. HFC’15 uit Hoogkerk is één van de ruim 200 amateurverenigingen die is aangesloten bij het FC Groningen Amateurconvenant.

Avishay speelde in Hoogkerk geregeld als middenvelder, maar op Corpus den Hoorn zijn plekje op het veld helemaal gevonden. Centraal achterin; ballen afpakken, het team bij de hand nemen en ploeggenoten coachen. Net als zijn grote voorbeeld Virgil van Dijk.

De jongeling droomt groot en weet de droom ook exact te omschrijven. Aan de rand van het veld van Euroborg, hij komt als invaller binnen de lijnen, kijkt rond, ziet de supporters genieten. Kortom een geweldige dag. Bekijk hieronder de aflevering van ‘Van eigen bodem’ waarin Avishay zich voorstelt.

Gerelateerd nieuws.

10:45
6 dagen geleden

Check-In Delden: Hoteltour

03:40
7 dagen geleden

Check-In Delden: Fit worden

04:22
1 week geleden

Doelpuntrijk duel in Delden (Samenvatting)