string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Vanavond thuis tegen Jong PSV, hamburgers verkrijgbaar op supportersplein.

Zondag 17 september 2023 om 16:00

FC Groningen staat maandagavond voor de volgende thuiswedstrijd in korte tijd. Jong PSV is te gast in Euroborg, aftrap 20.00 uur. Kaarten zijn online te koop, voorafgaand opent FC Groningen om 18.00 uur een supportersplein voor het stadion. Nieuw op het supportersplein zijn de hamburgers van OG Clean Fuels.

De support was afgelopen vrijdag in de wedstrijd tegen ADO Den Haag wederom gigantisch. In de eerste drie thuiswedstrijden verkocht gemiddeld 20.681 tickets. Daarmee was Euroborg iedere thuiswedstrijd goed gevuld en zorgden de supporters voor een fantastische voetbalsfeer in het stadion. Tickets voor de wedstrijd van maandagavond 20.00 uur zijn zonder restricties te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl.

De Tonny van Leeuwen Tribune is geheel uitverkocht, op de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune zijn nog wel plaatsen vrij. Kassa’s bij het stadion (bij ingang 2) openen maandag om 18.30 uur. Een kwartier eerder zal de spelersbus van FC Groningen arriveren bij de hoofdingang van Euroborg.

OG ‘Groene hamburger’
Net als bij andere thuiswedstrijden wordt ook op maandagavond een supportersplein ingericht aan de voorzijde van het stadion. Hier staat onder meer een grote wagen met FC-merchandise. Het is ook een goede plek om na de werkdag nog wat te eten en te drinken te scoren. Nieuw in het assortiment op het supportersplein van maandag is de ‘Groene hamburger’ van hoofdsponsor OG Clean Fuels.

De runderburger is afkomstig uit Opende, het spek komt uit Beerta, ook de groenten op het broodje zijn afkomstig van een lokale groenteleverancier. Heerlijke producten van lokale ondernemers waardoor een kwalitatief goede burger kan worden geleverd op het supportersplein zonder dat er onnodig veel reiskilometers worden gemaakt.  

Aanbod in het stadion
Consumpties die op het suppotersplein worden gekocht, mogen niet worden meegenomen naar het stadion. Ook in Euroborg is op iedere tribune eten en drinken te koop. Op iedere tribune kunnen supporters voor patat, frikandellen of loempia’s terecht bij één van de units met een frituur. Ook koffie of thee is te verkrijgen bij de units. Koud drinken kan worden besteld in één van de horecacontainers. Sinds eind vorig seizoen heeft iedere tribune eigen containers. Bestellingen in Euroborg kunnen alleen met PIN worden afgerekend. Op de Koeman Tribune werd afgelopen thuiswedstrijd getest met duurzame drinkbekers. Dit zal ook maandag tegen Jong PSV het geval zijn. Meer informatie over de FC Groningen hardcups is te vinden via deze link.

Niet op de omloop
De afgelopen thuiswedstrijden bleek dat er veel supporters met een kaart op de onderste ring van de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune, (een groot deel van) de wedstrijd staand vanaf de omloop volgen. Wellicht na een toiletbezoek of na het doen van een bestelling. Dit kan als hinderlijk worden ervaren door de supporters op de bovenste rijen van deze tribunes of op de Piet Fransen Tribune voor supporters van de Rolly Side. FC Groningen verzoekt supporters om na het toiletbezoek of na het doen van een horecabestelling om weer naar hun eigen tribuneplaats terug te keren en niet op de omloop te blijven staan.  

Supportershome SV gesloten
Het Supportershome van de FC Groningen Supportersvereniging zal maandagavond zijn gesloten. De Supportersvereniging heeft deze beslissing gemaakt mede vanwege het te kort aan vrijwilligers. Dit betekent dat leden van de Supportersvereniging geen gebruik kunnen maken van de faciliteiten in het Supportershome. Datzelfde geldt voor de supporters op de tweede ring van de Tonny van Leeuwen Tribune voorafgaand aan het duel. Lid worden van de FC Groningen Supportersvereniging kan via: www.svfcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

1 week geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht