string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Leden Junior Club ontmoetten spelers tijdens super leuke handtekeningenmiddag.

Woensdag 02 maart 2022 om 16:58

De FC Groningen Junior Club organiseerde vorige week een handtekeningenmiddag waarbij de gehele selectie van FC Groningen aanwezig was. Tijdens een gezellige middag in Euroborg werden honderden foto’s en selfies gemaakt, de spelers allerlei vragen gesteld en uiteraard alle handtekeningen van de FC-helden gescoord. 

_M7A0146

Junior Club-coördinator Mila Schmidt zag dat de ruim 130 aanwezige leden van de Junior Club een super leuke dag ervaarden in het stadion. Schmidt had de spelers en staf onderverdeeld in verschillende ruimtes in Euroborg zodat naast het scoren van handtekeningen ook een tour kon worden gedaan door Euroborg.
 
“Deuren die normaal gesproken gesloten blijven, gingen open,” zegt Schmidt. “Zo zaten er spelers onder meer in de kleedkamer, persruimte, skybox en uiteraard in de FC Groningen Store. De kinderen werden door onze medewerkers verwelkomd met een speciale ballonnenboog, FC-vlaggen en met een beker drinken. Iedereen kreeg een handtekeningenkaart waarop de persoonlijke krabbels van alle spelers en stafleden konden worden verzameld.”
 
Schmidt kijkt met een goed gevoel terug op de middag. Ook de jeugd is lang niet in contact kunnen komen met FC Groningen door de maatregelen omtrent corona. “Je merkt aan de kinderen en ouders dat het fijn is om weer evenementen te bezoeken. Wij krijgen er als club ook veel energie van. Enige tijd geleden hadden we al een clinic waarbij we ruim 100 kinderen in beweging hebben gebracht met een leuke FC-training. Tijdens de handtekeningenmiddag hebben we onze leden hun FC-helden kunnen laten ontmoeten. Dat blijft voor heel veel kinderen bijzonder. Sommigen waren best zenuwachtig. Gelukkig was ook Groby aanwezig voor een warme knuffel en om het ijs te breken. Het was een zeer geslaagde middag.” 

_M7A9991

De Junior Club heeft mede door de coronamaatregelen lange tijd niet veel kunnen organiseren, maar Schmidt belooft dat er de rest van het seizoen en volgend seizoen veel leuke activiteiten op de kalender komen te staan. “We zijn druk bezig en willen onze leden een echte FC-beleving bieden en ook in beweging brengen. Daarnaast heeft het lidmaatschap vele voordelen. Zoals korting op activiteiten van Trainen als een Prof, of korting in de FC Groningen Store. Ook is het weer mogelijk om te worden uitgekozen voor de line-up. Voorafgaand aan de wedstrijd hand in hand met een speler het veld op. Een onvergetelijke ervaring!”
 
Jonge FC-supporters van 0 tot 16 jaar oud kunnen zich aanmelden voor de FC Groningen Junior Club. Aanmelden kan via https://www.fcgroningen.nl/junior-club/lid-worden.

_M7A0265
_M7A0072
_M7A9841

Gerelateerd nieuws.

24 uur geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga