string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kom je zondag met de auto? Houd rekening met stremmingen.

Woensdag 10 mei 2023 om 17:08

FC-supporters die aankomende zondag met de auto naar Euroborg komen voor de thuiswedstrijd tegen Ajax, kunnen wederom te maken krijgen met stremmingen op hun route richting het stadion. Nog altijd wordt op diverse plaatsen in en om Groningen aan de weg gewerkt. FC Groningen – Ajax wordt zondagmiddag om 14.30 uur afgetrapt.

Aan de ringweg van Groningen en in de stad zijn de komende jaren grote werkzaamheden, die voor de nodige verkeersoverlast zorgen. Houd daarom rekening met extra reistijd en kijk voor vertrek op www.groningenbereikbaar.nl waar de wegwerkzaamheden zijn, zodat je niet onaangenaam wordt verrast en je tijdig bij het stadion bent!

Pendelbussen
Een oplossing om de verkeersdrukte te omzeilen is door gebruik te maken van de pendelbussen ingezet via Drenthe Tours. Vanaf P&R Hoogkerk en P&R Haren rijden er vanaf 12.30 uur pendelbussen richting Euroborg. De laatste bus vertrekt 25 minuten voor aanvang van de wedstrijd. De bussen rijden tot maximaal een uur na het laatste fluitsignaal terug. Een retourticket kost €4,-

Supporters uit de stad of de omliggende dorpen wordt indien mogelijk geadviseerd om op de fiets naar het stadion te komen. Nabij de Kolenmuur aan de andere kant van het supportersplein worden extra fietsenstallingen gecreëerd. Ook fietsers kunnen te maken krijgen met diverse afsluitingen. Raadpleeg daarom voor vertrek www.groningenbereikbaar.nl.

Kaartverkoopregeling
Zoals bekend geldt voor het duel met Ajax een alternatieve verkoopregeling wat betreft wedstrijdtickets. Seizoenkaarthouders kunnen één extra ticket bijkopen voor de Koeman Tribune of de Piet Fransen Tribune. Supporters met een ticketshopaccount aangemaakt voor 9 februari van dit jaar en die sinds het seizoen 2015/2016 naar een andere wedstrijd dan FC Groningen – Ajax bent geweest, hebben aankooprecht voor dit duel. Zij kunnen één ticket per account kopen via https://tickets.fcgroningen.nl

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven

2 maanden geleden

Noordelijke staf in Epe