string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Keihard trainen en veel plezier tijdens clinic FC Groningen Junior Club.

Woensdag 19 oktober 2022 om 12:01

Meer dan 160 leden van de FC Groningen Junior Club stonden aan het begin van deze herfstvakantie op het voetbalveld voor een super toffe voetbalclinic, verzorgd door trainers van FC Groningen. Op het sportpark van SJO Coendersborg – onder de rook van Euroborg – werkten de jonge FC-supporters zich met een grote glimlach op het gezicht in het zweet. Uiteraard kon mascotte Groby niet ontbreken voor de support, highfives, en knuffels. 

Groepsfoto tijdsvak 2 juichen

Leden van de FC Groningen Junior Club konden zich de afgelopen periode gratis aanmelden voor de speciale voetbalclinic. Op meerdere velden van sportpark Coendersborg hadden de trainers van FC Groningen verschillende trainingsvormen uitgezet. Met veel energie gingen de jeugdige FC-supporters het veld op waarbij zeer fanatiek werd meegedaan aan alle oefeningen.
 
Er werd getraind in twee tijdsvlakken van twee uur. Samenspelen, voetballen en motorische oefeningen die spelenderwijs werden uitgevoerd, stonden centraal.  Alles in het teken van plezier en Meer en Beter bewegen. FC Groningen is ervan overtuigd dat wanneer kinderen op jonge leeftijd op een positieve wijze worden aangezet tot bewegen en hierin veel plezier ervaren, Meer en Beter bewegen een grote rol gaat spelen in de fysieke en mentale ontwikkeling van het kind.
 
Aan het einde van de twee trainingssessies waren de jonge voetballers moegestreden, maar zeer voldaan en kreeg iedere deelnemer een officieel deelnamecertificaat mee naar huis. Met een knuffel, highfive of foto van Groby werd de sportieve dag mooi afgesloten. Deze leden van de FC Groningen Junior Club hebben aanstaande maandag een prachtig verhaal te vertellen op school als de herfstvakantie erop zit.
 
De FC Groningen Clinic is één van de vele activiteiten die de FC Groningen Junior Club ieder seizoen (gratis) aan haar leden aanbiedt. Kinderen van 0 tot en met 16 jaar kunnen al vanaf €18,50 per seizoen lid worden van de FC Groningen Junior Club.
Klik hier om lid te worden!

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’