string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoopinformatie resterende wedstrijden 2023.

Dinsdag 28 november 2023 om 16:40

FC Groningen is vier wedstrijden ongeslagen en staat de komende twee vrijdagen voor een thuisduel. Aanstaande vrijdag is VVV-Venlo te gast, een week later komt Telstar op bezoek in Euroborg. Kaarten zijn te koop in de FC Groningen Ticketshop. Kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen MVV is gestart voor de voorrangsgroep. Datzelfde geldt ook de verkoop voor het bekerduel op bezoek bij Willem II en de vrije verkoop voor het laatste thuisduel van 2023 met Jong FC Utrecht.

FC Groningen speelt de resterende competitiewedstrijden van 2023 allemaal op vrijdagavond. Tickets voor de komende thuisduels met VVV-Venlo en Telstar zijn eenvoudig en zonder restricties te verkrijgen via https://tickets.fcgroningen.nl

Parkeren bij Euroborg
Zoals bekend is de Tonny van Leeuwen Tribune geheel uitverkocht. Op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune zijn er in verschillende vakken nog voldoende tickets naast elkaar beschikbaar. Supporters die losse tickets willen bestellen via de FC Groningen Ticketshop kunnen bij het bestelproces direct een parkeerkaart toevoegen voor P2 My Office. Parkeren op loopafstand van het stadion kan voor €7.50 per wedstrijd.

Uitwedstrijden
Na de twee komende thuisduels staan er twee uitwedstrijden op het programma. Op vrijdag 15 december in Maastricht tegen MVV (20.00 uur). Dinsdag 19 december wordt er in het TOTO KNVB bekertoernooi in Tilburg gespeeld tegen Willem II (21.00 uur). Kaartverkoop voor deze uitwedstrijden start woensdag 29 november om 09.00 uur voor supporters die horen bij de voorrangsgroep.

Voor de uitwedstrijd tegen MVV geldt momenteel een verplichte buscombi. Tickets zijn €35,- per stuk. Supporters uit de voorrangsgroep hebben tot dinsdag 5 december 23.59 uur om een van de beschikbare 400 tickets te kopen via de FC Groningen Ticketshop. Vanaf woensdag 6 december zijn seizoenkaart- en clubcardhouders aan de beurt. De verkoop loopt tot dinsdag 12 december 23.59 uur.

KNVB bekertoernooi
Voor de bekerwedstrijd van FC Groningen op bezoek bij Willem II, op dinsdag 19 december aftrap 21.00 uur, geldt zowel busvervoer als eigen vervoer. Een ticket voor de bus kost €35,-. Een ticket voor eigen vervoer bedraagt €5,-. Supporters uit de voorrangsgroep hebben tot dinsdag 5 december 23.59 uur om een ticket te kopen. Vanaf woensdag 6 december zijn seizoenkaart- en clubcardhouders aan de beurt. De verkoop loopt tot dinsdag 12 december 23.59 uur. Wanneer je een ticket koopt voor eigen vervoer, verzoekt FC Groningen je om met vier personen per auto af te reizen. De omwissellocatie is tussen 18.15 uur en 18.45 uur bij Esso de Brink nabij Apeldoorn.

Jong FC Utrecht-thuis
De vrije verkoop voor het laatste duel van 2023 thuis tegen Jong FC Utrecht is inmiddels gestart. De wedstrijd is door de KNVB een dag vervroegd en wordt afgetrapt op vrijdag 22 december 20.00 uur. Tickets zijn te verkrijgen via: https://tickets.fcgroningen.nl 

Seizoenkaarthouders van zowel de Tonny van Leeuwen Tribune als de Piet Fransen Tribune kunnen vanaf heden ook via de FC Groningen App naar binnen op wedstrijddagen.

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 dag geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000