string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoopinfo voor de komende duels.

Dinsdag 02 april 2024 om 17:54

FC Groningen voelde afgelopen weekend tweemaal de support van een uitverkocht uitvak in de rug. Woensdag vanaf 09.00 uur kunnen seizoenkaart- en clubcardhouders een ticket kopen voor het uitduel in Venlo met VVV-Venlo. Euroborg is komende zondag tegen NAC Breda nagenoeg uitverkocht. Er zijn nog een paar honderd tickets te verkrijgen in de reguliere verkoop. De club heeft de kaartenmarkt opengezet op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd van aankomende zondag gaat dusdanig hard dat FC Groningen de kaartenmarkt heeft geopend. Via de kaartenmarkt kunnen vijfjaarkaart- en seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune hun plek beschikbaar stellen wanneer zij zelf niet naar de wedstrijd kunnen. Meer informatie is te vinden in dit bericht.

Er is nog een klein aantal tickets beschikbaar in de reguliere verkoop. Koop één van deze laatste tickets voor het duel met NAC Breda via https://tickets.fcgroningen.nl. De wedstrijd wordt zondag om 12.15 uur afgetrapt.  

VVV-Venlo uit
FC-supporters die de ploeg van hoofdtrainer Dick Lukkien een week later willen steunen in Venlo tegen VVV-Venlo, kunnen een ticket kopen voor het uitvak in De Koel. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 14 april, de aftrap is om 16.45 uur. Supporters die horen bij de voorrangsgroep kunnen nog tot en met vanavond dinsdag 2 april 23.59 uur een ticket kopen. Vanaf woensdag 3 april 09.00 uur kunnen ook supporters met een seizoenkaart of clubcard een ticket kopen voor het uitvak. Kaartverkoop gaat alleen via: https://tickets.fcgroningen.nl.  

Er zijn in totaal 550 tickets beschikbaar voor het uitvak in Venlo. Er zullen bussen vertrekken vanaf Euroborg, een busticket kost €35,- per stuk. Daarnaast is een pendelbuslocatie elders in het land. Supporters kunnen tot aan de opstaplocatie met de auto reizen en zullen het laatste deel van de reis afleggen per bus. Een ticket voor de pendelbus kost €27,- per stuk.

Ook is het mogelijk om een ticket voor eigen vervoer aan te schaffen. Deze tickets bedragen 6,- per stuk. Supporters met een ticket voor eigen vervoer dienen met vier personen per auto naar de wedstrijd af te reizen. Alleen op deze wijze is het mogelijk de volledige capaciteit van het uitvak te benutten. Negen persoonsbusjes zijn niet toegestaan.

Cambuur-thuis
FC Groningen kiest in de beslissende fase van de competitie voor geregistreerde kaartverkoop zodat op de thuisvakken in Euroborg daadwerkelijk FC-supporters zitten. Fans van de bezoekende club kunnen via hun eigen club een kaart kopen voor het uitvak van Euroborg. Voor de wedstrijd tegen Cambuur – op zaterdag 20 april – geldt twee (extra) tickets per kaart. Tickets zijn te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

16 uur geleden

Mogelijke huldiging in Euroborg

2 dagen geleden

Van Bergen kopt FC Groningen naar absolute climax

3 dagen geleden

Lukkien: ‘Vol gas geven voor de winst’