string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kaartverkoop halve finale beker start maandag 09.00 uur met eerste fase.

Vrijdag 16 februari 2024 om 16:08

FC Groningen start maandagochtend (19 februari) om 09.00 uur met de kaartverkoop voor de halve finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi. De Trots van het Noorden gaat in de halve eindstrijd op bezoek bij Feyenoord. De wedstrijd in de Rotterdamse Kuip wordt gespeeld op donderdag 29 februari, de aftrap is om 20.00 uur. De kaartverkoop zal verlopen in drie fases. In totaal zijn er 1.200 tickets voor FC-supporters beschikbaar in het Rotterdamse gastenvak.

Allereerst zijn supporters die behoren tot de voorrangsgroep aan de beurt. Deze groep krijgt het eerste recht van maandag 19 februari 09.00 uur tot en met dinsdag 20 februari 23.59 uur. Supporters die behoren tot de voorrangsgroep hebben de laatste seizoenen veelvuldig een uitwedstijd bezocht.

Huidige seizoenkaarthouders zijn aan de beurt vanaf woensdag 21 februari 09.00 uur. Op dat moment kunnen ook alle supporters die uiterlijk op 31 januari 2024 een clubcard in het bezit hadden eveneens één ticket voor het uitvak in Rotterdam aanschaffen. Deze verkoopperiode loopt tot en met donderdag 22 februari 23.59 uur.

Mochten er na de eerste twee verkooptermijnen nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen alle FC-supporters met een seizoenkaart of clubcard van FC Groningen vanaf vrijdag 23 februari 09.00 uur tot en met maandag 26 februari 23.59 uur één van de overgebleven tickets kopen. Tickets zijn te koop via de FC Groningen Ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl.  

Supporters hebben twee mogelijkheden om naar De Kuip af te reizen. Via eigen vervoer – auto- of via georganiseerd busvervoer vanaf Euroborg. Tickets voor eigen vervoer bedragen €15,-. Een ticket voor de Fantour vanaf Euroborg – busvervoer – kost €44,-. De ticketprijzen voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker zijn vooraf vastgesteld en zijn hoger dan in de competitie. Een kaart staat op naam en kan niet worden geruild of op een andere naam worden gezet. Bij kaarten voor eigen vervoer geldt dat je niet de binnenstad van Rotterdam mag bezoeken of via Openbaar Vervoer naar de wedstrijd mag afreizen.

Gerelateerd nieuws.

1 maand geleden

Kaartenmarkt geopend voor thuisduels met Cambuur en Roda JC

4 maanden geleden

Ben jij tot en met maart bij alle competitieduels in Euroborg? Bestel ‘Euroborg 5’

5 maanden geleden

Ben jij er na de winterstop weer bij? Bestel nu ‘Euroborg 5’