string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Informatie seizoenkaartverkoop 2023/2024.

Donderdag 11 mei 2023 om 17:00

Vanaf deze week is het duidelijk dat FC Groningen in het seizoen 2023/2024 in de Keuken Kampioen Divisie (KKD) speelt. Het moment waarvoor de laatste weken al werd gevreesd. Voordat er wordt doorgeschakeld naar het nieuwe seizoen moet het huidige seizoen zo goed mogelijk worden afgesloten. Dit betekent nog drie wedstrijden in de Eredivisie én de mogelijkheid en ruimte voor evaluatie.

Uiteraard wil FC Groningen ook graag het geluid van de supporters horen en meenemen ter afronding van het huidige seizoen. Daarom organiseren we op woensdag 31 mei om 19.30 uur de mogelijkheid voor supporters om alle vragen te stellen aan en opmerkingen te plaatsen richting de directie van de club, die er bij supporters leven. Dit zal plaatsvinden in Euroborg. Supporters kunnen zich aanmelden voor het fysieke evenement via het formulier op deze pagina. Deze Q&A zal daarnaast ook via het officiële YouTube-kanaal van de club te volgen zijn. Hierover volgt later meer informatie.

Start seizoenkaartverkoop
Nu de degradatie een feit is, is dit ook het moment waarop de club duidelijkheid wil verschaffen over de seizoenkaartverkoop. Na overleg met en op advies van afvaardigingen van supportersgeledingen start FC Groningen de seizoenkaartverkoop 2023/2024 op donderdag 1 juni aanstaande. De reden hiervoor is dat de club in de ogen van de supportersafvaardiging eerst in een rustiger vaarwater dient te komen, voordat er met frisse energie en nieuw elan gewerkt kan gaan worden aan het nieuwe seizoen.

Dus vanaf donderdag 1 juni kunnen supporters hun seizoenkaart verlengen in de online ticketshop. De huidige plaats wordt tot en met zondag 2 juli gereserveerd. Vanaf vrijdag 7 juli start de verkoop van alle dan nog resterende vrije plekken in Euroborg.

Prijzen
In de KKD speelt FC Groningen twee extra thuiswedstrijden en daarnaast moet de club rekening houden met de inflatie, waardoor de kosten voor de club enorm zijn gestegen. Toch hebben we besloten de prijs voor een seizoenkaart te verlagen ten opzichte van dit seizoen. We vinden het niet gepast de extra kosten voor de club aan onze seizoenkaarthouders door te belasten.

Een overzicht van de prijzen van de seizoenkaarten voor het seizoen 2023/2024 is te vinden in onderstaande tabel. Voor supporters die uiterlijk op zondag 2 juli 2023 beslissen hun seizoenkaart te verlengen/bestellen geldt een extra korting.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven

2 maanden geleden

Noordelijke staf in Epe