string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Hé Buur, ga je mee naar de FC?

Donderdag 30 maart 2023 om 15:01

Seizoenkaarthouders en vaste bezoekers van Euroborg missen vaak geen wedstrijd. Alle thuisduels staan omcirkeld in de agenda. Er zijn echter FC-supporters voor wie een wedstrijdbezoek niet vanzelfsprekend is. Die eenzame buurman, alleenstaande ouder met financiële uitdagingen of die mantelzorger met weinig tijd voor zichzelf. In samenwerking met Univé nodigt FC Groningen deze groep supporters uit voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op vrijdagavond 7 april (20.00 uur).

De coöperatie en FC Groningen zien de verbindende kracht van samen naar het stadion gaan. Daarom lanceren ze de wedstrijdactie ‘Hé Buur, ga je mee naar de FC’? Voetbal brengt mensen samen. Bij FC Groningen weten we dat als geen ander. Iedere thuiswedstrijd in Euroborg treffen supporters uit alle geledingen van de bevolking elkaar op de tribune. Samen met Univé wil de club dit gevoel van samen, door nog meer mensen laten ervaren, bijvoorbeeld door mensen die eenzaam zijn of die vanwege verplichtingen of uitdagingen niet snel de deur uitkomen.

Univé en FC Groningen roepen met ‘Hé Buur, ga je mee naar de FC?’ supporters op om goed om zich heen te kijken: Heb jij in je omgeving iemand die eenzaam en kwetsbaar is? Ken jij een mantelzorger die het verdient om een keer een avondje uit te gaan? Of heb je een buurman of buurvrouw die je eigenlijk nooit spreekt? Univé en de FC brengen mensen samen in Euroborg. Zo willen de twee partijen hun steentje bijdragen aan de Noord-Nederlandse maatschappij waar iedereen belangrijk is en gezien mag worden.

Ken jij iemand die het verdient om een gezellige avond in Euroborg te beleven? Meld hem of haar dan aan voor de actie via onderstaande link. Geef in de beschrijving aan waarom deze persoon het verdient om op uitnodiging van Univé de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op vrijdag 7 april te bezoeken. Misschien kunnen Univé en FC Groningen deze FC-supporter verrassen.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Groot voetbalfeest tijdens FC Groningen G-voetbaltoernooi

1 week geleden

Drie duels op Corpus, Onder-21 reist naar Friesland

1 week geleden

Elftal vragen aan… Gert Veenstra (Office Noord)