string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Gratis lidmaatschap tot en met augustus!

Woensdag 26 mei 2021 om 09:35

Vanaf heden is het lidmaatschap van de Junior club tot en met augustus gratis. Dit betekent dat als jij, een vriend en/of vriendin lid wordt van de Junior Club zij tot en met augustus geen lidmaatschapkosten tot en met augustus hoeven te betalen.

Lees snel verder om te kijken wat voor voordelen dit met zich mee brengt!

Ben jij Fan van FC Groningen? Word dan lid van de Junior Club!

Voor elke leeftijdsgroep heeft de Junior Club iets te bieden, van de opkomende boertjes tot aan de Green White bengels. Ontmoet Groby, leer de spelers kennen, blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom FC Groningen, maak kans op leuke prijzen met verschillende winacties en neem deel aan toffe gratis activiteiten! Denk bij deze activiteiten aan de Junior Club voetbal clinics, de spandoekenactie en de Megabingo. Zo ontvang je bij de clinics een officiele certificaat van deelname en zijn er mooie prijzen te winnen met de Megabingo en/of onze winacties. Wil jij ook kans maken opp verschillende prijzen, doen met een echte FC Groningen training? Of wil jij dat jou spandoek een keer in het stadion te hangen komt? Meld je hier dan snel aan!

Als jij wil dat jouw vriend(je) of vriendin(netje) samen met jou meedoet aan de E-sport Cups, Megabingo en/of andere toffe activiteiten die nog gaan komen? Deel deze link met ze en als zij zich nu aanmelden betalen zij tot en met augustus geen lidmaatschapkosten!

Collage NB JC-1

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga